Iğdırlı iş adamı Sılayı Rahimde Fabrika açınca, devlet alnından öptü

AHA IĞDIR- Rass Şirketler grubu geri dönüşüm fabrika yatırımını Iğdır'a yapınca fabrika açılışına katılan İstanbul milletvekili Şamil Ayrım fedekarlığından dolayı iş adamı Servet Yenigün'ün alnından öptü

Iğdırlı iş adamı Servet Yenigün başkanlığındaki Rass şirketler grubu İstanbul merkezli İnşaat, Sağlık, Personel destek hizmetleriyle Türkiye'de bir çok yerde işletmelerle hizmet verirken, vefa borcunu ödemek için  yeni yatırımınıda  Iğdır'a yaparak geri dönüşüm fabrikası kurdu.  Sılahi Rahim yaparak memleketine olan vefa borcunu ödüyen iş adamının, fabrika açılışında İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım, Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan'ın isteğini yerine getirerek fedakarlığından dolayı Servet Yenigün'ün alnından öptü. 

Iğdır organize sanayi bölgesinde 3000 m2 kapalı alana kurulan 10 bin m2 alana sahip Gaziler Plastik ve geri dönüşüm fabrika açılışı çok özel bir törenle hizmete girdi. Açılış törenine İstanbul milletvekili Şamil Ayrım, Iğdır valisi Enver Ünlü, Iğdır ticaret odası başkanı Kamil Aslan, Ticaret borsa başkanı Serhat Kumtepe, Ak Parti il başkanı Ahmet Tutulmaz, MHP il başkanı Ersoy İçer, organize sanayi müdürü Hakan Araz Iğdır üniversitesi rektörü Prof. Dr. mehmet Hakkı Alma ve ismini sayamadığımız özel konuklarla hizmete girdi.  Kurdele kesimiyle açılışı gerçekleşen fabrikada 50 kişi istihdam edilirken günde 20 ton atık işlenerek geri dönüşüm kazanımı sağlıyor. İşletme hakkında bilgi veren Başkan Servet Yenigün " Memleketim olan Iğdır'a vefa borcumu bir nebzede olsa ödemek için son yatırımız olan Geri dönüşüm fabrikamızı Iğdır'a kurduk. Iğdır ekonomisine lokomotif , diğer iş adamlarımızada örnek olmak için çalıştık. Bu yatırımımızın gerçekleştirilmesinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizleri onurlandırarak emeklerimize sahip çıkmasıda ayrıca bizlere gurur verdi. Fabrikada üretilen geri dönüşüm ürünleriyle yurt içi ve yurt dışı satışlarımızla Iğdır markasını daha üst seviyelere yaşıyacağımıza inanıyorum"dedi.