İçimizden biri Uğur Şahin hayatını Ebru Gözel ile birleştirerek Dünya evine girdi

AHA İSTANBUL- Akbaba Haber Ajansı istihbarat şefi Uğur Şahin ve Ebru Gözel, şahitlerin huzurunda imza atarak Dünya evine girdiler.

Uğur Şahin hayatını Ebru Gözel ile birleştirerek Dünya evine girdi. Akbaba haber ajansı İstanbul haber merkezi istihbarat şefi olan Uğur Şahin Hayat arkadaşım dediği Ebru Gözel ile dostların şahitliği ile nikah masasında imzayı attı. Eyüp Belediyesi evlendirme sarayında düzenlenen törende Şahin ve Gözel ailelerin Tüm dostları bu mutlu çiftin yanı başında yerlerini aldı. Damadın anne babası Gülmisal ve İbrahim Şahin çifti ile gelinin anne babası Halime ve Mehmet Gözel çifti nikah töreninde gelen misafirlerini karşılayarak Tek Tek ağırladı. 

Mutlu çiftin nikah töreninde imzalar atılırken nikah defterine Abdullah Ateş, Emine Gözel Ateş, Şükriye Saraçdoğa  ve Fatih Şahin imza atarak şahitlik etti.

Nikah memurunun sorularına Gür sesle evet diyen mutlu çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gelinin dedesi İbrahim Gözel hayata veda eden eşinin arkasından rahmetle yad ederken mutlu çifte Nasihatı da Eksik etmedi. Bir Yastıkta kocamanın sırrını anlatırken "Sevgi her şeyin temelidir Sevgi olduktan sonra saygı da olur. Terazi ayarını iyi dengede tutmak lazım. Eşim rahmetli oldu ama sevgisi hiç gitmedi" dedi.  Gelinin babası Mehmet Gözel ise " saygı sevgi Bizim kültürümüzde var. Bizim için çok önemli. "Yaratandan ötürü yaratılanı sevmek" Desturu biz de önde gelir." dedi. Damadın babası İbrahim Şahin ise " Birbirine güvenerek sevgili olsunlar."derken güven aile içinde vazgeçilmez olduğunu hatırlatmış oldu. Damadın annesi Gülmisal Şahin ise bir itirafta bulunarak" Benim eşim İbrahim beyin bana saygısı daha fazla idi. Beni sevmesinden anlıyordum" diyerekte seven insanın saygısının daha fazla olduğunu da ifade etmiş oldu. 

Dünürler mutlu çiftlere mutluluklar dilerken onlardan en az 2 Torun istediler. 

Nikah sonrası takı merasiminde de katılımcılar adeta birbirleriyle yarıştı.  Takı merasimi sonrası gelin damat Manisa Kula'ya doğru yola çıkarak haftaya pazar günü yapılacak yöresel düğüne doğru hareket etti.

Akbaba Haber Ajansı olarak tüm yurt muhabirlerimiz ile beraber mutlu çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Allah bir yastıkta kocatsın. 

ebru gözel ebru şahin uğur ile ebru uğur şahin