İbrahim Şenler ve Rüştü Nural sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler

AHA İSTANBUL - ÖZEL HABER GÖRÜNTÜLÜ HABER/ Nural ve Şenler aileleri aile büyükleri İbrahim Şenler ve Rüştü Nural'ı kaybetmenin acısını yaşadılar.

 ÖZEL HABER GÖRÜNTÜLÜ HABER/   Aslen Trabzonlu olan 4 çocuk babası İbrahim Şenler  ile Kastamonulu olan 4 çocuk babası 11 torun sahibi Rüştü Nural 87 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler. Rahmetlilerin son vedası için Güngören Haznedar Merkez Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Rahmetli İbrahim Şenler'in çocukları Zeynep, Zehra, Harun Şenler Kardeşler ile anneleri Nezaket Şenler cami avlusunda metanetlerini koruyarak taziyeleri kabul ettiler. Rahmetli İbrahim Şenler'in hayat arkadaşı Nezahat Şenler musalla taşında yatan eşinin tabutuna son bir defa dokunarak gözyaşlarıyla veda etti.
Rahmetli Rüştü Nural'ın çocukları Fahriye, Bedriye, Sadriye ve Mustafa Nural ile anneleri Şükriye Nural acılı gün de kendilerini yalnız bırakmayan dostlarını taziye dileklerini kabul ettiler.
İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamları Ali bal ve Güray Topçu'nun kıldırdığı cenaze namazında Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir, halkla ilişkiler şefi Selim Küçükali , Güngören Trabzon'la dernek başkanı İbrahim Yılmaz Başkan Yardımcısı Adnan Şimşek, Saraçlı Köyü dernek başkanı Mustafa Bahri Vahaboğlu, Kastamonu  Taşköprü  Ömerli köyü  dernek başkan vekili Şaban Soydan, ailenin yakın akrabası Şaban Soylu, Kadir Şahin,  mali müşavir Mehmet Mutlu, AK Parti mahalle başkanı İkram Aydın, Haznedar mahalle başkanı Erdoğan Koç ile ismini sayamadığımız her iki ailenin dostları da Yakın akrabaları cenaze namazı saflarında yerlerini aldılar. Cenaze namazı öncesi haklar helal edilirken Semaya açılan elleri edilen dualar rahmetlilerin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli İbrahim Şenler'in naaşı eski Topkapı'da bulunan aile kabristanına, rahmetli Rüştü Nural'ın naaşı Küçük Halkalı'da bulunan aile kabristanına dualarla uğurlanarak defnedildi.