Hüseyin Sözlü Karacaoğlan Mahallesinde Vatandaşla Buluştu
AHA ADANA- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Yüreğir Karacaoğlan Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.
MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Bahtiyar Sağlamdemirel tarafından organize edilen toplantıya Karacaoğlan Mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi.
Mahalle toplantısında bir konuşma yapan MHP Yüreğir İlçe Başkanı Hüseyin Tumlukolcu bundan yaklaşık 8 ay önce yine burada Hüseyin Sözlü Başkanımızın Büyükşehir adayımız olacağına inandığımızı söylemiştik. Bugün Hüseyin Sözlü, hareketimizin Büyükşehir adayıdır. Önümüzde ki yerel seçimlere 5 ay var ve şimdi ben buradan söylüyorum: Hüseyin Sözlü 30 Martta da Adananın belediye başkanı olacaktır dedi.
MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise konuşmasında Yüreğirin sorunlarına değinerek bugün her fırsatta gittikleri, her yerde iktidar nimetlerinden bahsedenler gelip Yüreğirin halini görmelidirler. Adananın merkezinde bulunan Yüreğir maalesef Adanaya yabancı hale gelmiş, başta imar olmak üzere sorunların odağı olmuştur. Biz iktidarın muhalefetine rağmen 15 yıldır Ceyhanımızı geliştirmek, güzelleştirmek için çalıştık. Park, yol, temizlik gibi belediyeciliğin temel görevlerinin ötesinde çağdaş şehirciliğin gereği olarak sanayicinin önünü açıp üretken belediyecilik ortaya koyduk. Bugün Türkiyenin en büyük tekstil sanayisi Ceyhanda oluşmuştur ve artık Ceyhanlı gençlerimiz iş seçer hale gelmiştir. Bugün Ceyhan Adananın imar karmaşası olmayan tek ilçesidir. İmar uygulamalarını şehrin ruhuna, dokusuna uygun ve kamu yararı gözeterek yaptık. Yaptığımız hiçbir hizmeti yarın ki seçimleri düşünerek değil, halkın menfaatlerini gözeterek yaptık. Şevkle, azimle ve inançla çalışma gayretimizi Yüreğirden de seçeceğiniz bir kardeşimiz ile bir araya getirerek hem Yüreğiri hem Adanayı birlikte yöneteceğiz. Sizin teveccühünüz Allahın da nasibi ile 30 Marttan sonra belediyecilik nasıl yapılır, Adana nasıl çağ atlar alayına göstereceğiz diye konuştu.
Başkan Sözlünün konuşması zaman zaman vatandaşlarca atılan Adana Bekliyor, Sözlü Geliyor sloganları ve alkışlarla kesildi.