Hüseyin Ödemiş ve Naciye Eren sevenlerini Gözü Yaşlı geride bırakarak hakka yürüdüler

AHA İSTANBUL -GÖRÜNTÜLÜ HABER - Malatyalı Hüseyin Ödemiş ve Ağrılı Naciye Eren'in vefatı ile sevenleri yas tutarken rahmetlilerin son yolculuğunda sevenleri onları yalnız bırakmadılar.

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Aslen Malatyalı olan 4 çocuk babası Hüseyin Ödemiş 76 yaşında, 5 çocuk annesi Naciye Eren 85 yaşında Hakk'a yürüdü. Gelecek Partisi Genel Merkez İstanbul il koordinatörü Muharrem Ödemiş'in de amcası olan Hüseyin Ödemiş ve Naciye Eren  için Bağcılar Ebubekir Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin yeğeni Muharrem Ödemiş ve rahmetlinin çocukları Mustafa ve Şahin Ödemiş Kardeşler taziyeleri tek tek kabul ettiler. Ödemiş ailesinin acısına ortak olup cenaze namazı saflarında gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları Abdullah Başçı, Selim Temurçin, İl Başkanı İsa Mesih Şahin, Başkan Yardımcısı Üzeyir Demir,  Gelecek Parti  İlçe Başkanlarından Güngören Hasan Bozkır, Zeytinburnu Veysi Doğan, Bağcılar Ahmet Demir,  Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir, Pazarcık dernek başkanı Recep Karakaş, Akpınar dernek başkanı Hüseyin Poyraz, Gelecek Partisi İl yönetim kurulu üyesi Mustafa Sekman ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve Yakın akrabaları  cenaze namazı saflarında hazır bulundular. Rahmetlinin kızları Kıymet Tutar ve Neslihan Ödemiş babalarının musalla taşında yatan naaşı başında gözyaşlarıyla veda ederken, rahmetlinin 55 yıllık hayat arkadaşı Besi Ödemiş ise dostlarının taziyesi ile metanetini korudu. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamları Bilal Yıldırım ve Samet Karadal'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda kullanarak ebedi istirahatgahı olan Kayabaşı Tayakadın mezarlığında defin edildi. Defin sonrası Taziyeler Merkezi Bağcılar'da bulunan Malatya Pazarcık derneğinde alınıyor. 
Mastöb Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir, rahmetli Hüseyin Ödemiş'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Genel başkan Nazife Özdemir yayınladı taziye mesajında " Ödemiş ailesinin aile büyüğü Hüseyin Ödemiş'in vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Cenabı Allah'tan rahmet, geride kalan kederli Ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın" dedi. 

 Aslen Ağrı'lı olan 5 çocuk annesi Naciye Eren içinde kılınan Cenaze namazında rahmetlinin çocukları Ahmet, Lütfü, Mehmet Eren, Kızları Sevinç Bakır,  Sevim Ünal taziyeleri tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin torunları musalla taşında yatan babaannelerinin naaşı başında bir an olsun ayrılmadılar.   Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı ebedi istirahatgahı olan Ayazağa mezarlığına uğurlanarak defnedildi. Cenaze namazı saflarında ailenin yakın akrabalarından Güngören Belediyesi Hesap işlerinden Veysi Söyler'de Son Veda da bulundu.