Hüseyin Memiş, Dernek Üyeleriyle Birlikte Dernek Mevzuatı Seminerinde Bir Araya Geldi

Malatya Pütürge Örmeli (Şiro Zarato) Köyü Derneği, 2018 yılı etkinlikleri çerçevesinde Dernekler mevzuatı semineri düzenledi.

Malatya Pütürge Örmeli (Şiro Zarato) Köyü Derneği, 2018 yılı etkinlikleri çerçevesinde Dernekler mevzuatı seminerinde dernek üyeleri ile buluştu. Dernekler Mevzuatı'nı incelemek ve bilgi almak amacıyla düzenledikleri seminere konuşmacı olarak katılan Abdulkadir Bozan, deneyimlerini ve bilgilerini dernek üyeleriyle paylaştı. Seminerin moderatörlüğünü yapan Celalettin Özyavuz, konunun dağılmaması ve dernek üyelerinin seminerden eşit şekilde yararlanması için başarılı bir çalışma ortaya koydu. 

Malatya Pütürge Örmeli (Şiro Zarato) Köyü Derneği Başkanı Hüseyin Memiş seminerin faydalı olduğunu belirterek, "Derneğimiz 10.02.2018 yılı etkinlikler çerçevesinde düzenlemiş olduğu. Dernekler mevzuatındaki seminer nezih bir ortamda geçmiş olup. Katılan tüm kurum Başkanı, üye ve dostlarımıza ayrıca bizleri bilgilendiren Abdulkadir BOZAN ve Moderatör Celalettin ÖZYAVUZ beylere içten Şükran’larımızı sunarız" dedi.