Hocaların hocası Cihat Yurdagülen'in vefatıyla sevenleri yas tutuyor

AHA İSTANBUL - Ömrünü eğitime vermiş hocaların hocası Cihat Yurdagülen geçirdiği rahatsızlık sonucu tedavi gördüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Aslen Kayseri'li olan Eğitimci Duayen hocaların hocası Cihat Yurdagülen tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Cihat Yurdagülen'in vefatı  Yurdagülen ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Bakırköy ve Küçükçekmece Milli Eğitim'e bağlı birçok okulda görev yaparken Küçükçekmece Ortaokulu müdürü olarak emekli olmuştu. Eğitimci Akın Yurdagülen'in de abiside olan Cihat Yurdagülen'ün son vedası için  Cuma günü ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Kılınan cenaze namazı ile rahmetli dualarla son yolculuğuna uğurlanırken Büyükçekmece'de bulunan aile kabristanına defnedildi. Defin sonrası rahmetlinin kardeşi Akın Yurdagülen ve Yakın akrabaları taziyeleri tek tek kabul ettiler. 
 Rahmetlinin kardeşi Akın Yurdagülen, kendilerini acı günlerde yalnız bırakmayanlar için teşekkür mesajı yayınladı. Akın Yurdagülen mesajında " Merhum ağabeyim Cihat Yurtdagülen'in cenaze törenine bizzat katılan, telefonla arayan, sosyal medyadan, taziye evine gelip acımızı paylasan eş, dost ve akrabalarımıza, Yurtdagülen ailesi olarak teşekkürlerimizi sunarız." dedi. 

HABER : MEHMET DENER