HMF'den Malatya'da yeni konut projesi

Malatya'nın önde gelen inşaat şirketi HMF 'Yuvanızı yüreğimizle inşa ediyoruz' sloganıyla yeni konut projesi yapıyor.

İnşaat sektöründe başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Malatya merkezli inşaat şirketi HMF 'Yuvanızı yüreğimizle inşa ediyoruz' sloganıyla yeni konut projesi yapıyor.

 

Topsöğüt Yolu-19 Mayıs Caddesi istikametinde Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaa edilmekte olan  'Sağlıklı Yaşam Sitesi' Yeni Malatya Devlet Hastanesine 2, Beydağı Devlet HAstanesi'ne 3, il Emniyet Müdürlüğü'ne 3,  Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksi'ne ile 2 dk uzaklıkta.

Yeni konut projesinde basketybol, voleybol ve futbol sahası ile 0-8 yaş çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar yer alıyor. HMF bu projede bir ilke imza atarak site giriş katında içinde çocuk lavaboları, mutfak tezgahı bulunan kreş ve kışlık çocuk oyun parkının olduğu bir alan inşa edecek.  Sitede,  430 ile 320 mertre kare büyüklüğünde lüks daireleirn yanısıra 238 metre kare büyüklüğünde 4+1 daireler yer alacak.

Depreme dayanıklıve güvenlikli yeni projesiyle dikkatleriüzerine çeken HMF Cumhuriyet Mahallesi'ndeki satış ofisinde müşterilerine hizmet sunuyor.