Hayır Çarşısı Hayırlara Vesile Olmaya Devam Ediyor

AHA ADANA-Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Ceyhan Belediyesi'nin yoksul ailelere iletilmek üzere 'Hayra Uzanan Eliniz Olalım' sloganıyla hayata geçirdiği 'Hayır Çarşısı'nın hayırlar vesile olmaya devam ettiğini söyledi.

HEM İSRAFI ÖNLÜYORUZ HEM DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞIYORUZ

Hayır Çarşısı’nı gezerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Alemdar Öztürk,

“ hayırseverlerimiz vatandaşlarımız ihtiyaç fazlası başta elbise, ayakkabı, mobilya, televizyon, gelinlik, damatlık ve ev eşyası olmak üzere her türlü yardımda bulunuyorlar. Bu yardımlarla hem israfı önlemiş oluyoruz hem de ihtiyacı olan vatandaşlarımızın eksiklerini de gidermiş oluyoruz.” Dedi.

 

YENİ EVLENEN ÇİFTİMİZE GELİNLİK VE DAMATLIK YARDIMINDA BULUNUYORUZ

Yardımların dağıtılmasında çok titiz davrandıklarını belirten Başkan Alemdar Öztürk, gerek okul idarecileri, gerek mahalle muhtarları gerek sosyal yardımlaşma yetkilileri ile görüş alış verişinde bulunduklarını ifade ederek “ vatandaşlarımızın hayırlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için çok titiz davranıyoruz. Geçtiğimiz günlerde evlenmek isteyen ancak maddi durumları elvermeyen bir çiftimize gelinlik ve damatlık yardımının yanı sıra mobilya ve çamaşır makinesi yardımında bulunduk. Bu yardımların hayırlara vesile olduğunu görmek tüm hayırsever vatandaşlarımız adına bizleri mutlu ediyor. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” diye konuşu.