Hasan Hüseyin Sevinç dualarla hakka uğurlandı

AHA İSTANBUL - Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Hasan Hüseyin Sevinç sevenlerle Gözü Yaşlı geride bırakarak hayata veda etti.

Aslen Malatya Akçadağlı olan üç çocuk babası Hasan Hüseyin Sevinç 58 yaşında  kalbine yenik düştü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Mastöb Genel Başkanı Nazife Özdemir'inde yakın akrabası olan  Rahmetli Hasan Hüseyin Sevinç için İstanbul Bağcılar Ulu Camisi'nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Musalla taşında yatan babası Hasan Hüseyin Sevinç'in naaşı başında rahmetlinin oğlu Mesut Sevinç ve Yakın akrabaları gözyaşları ile taziyeleri tek tek kabul etti. Rahmetlinin hayat arkadaşı Meryem Sevinç ve Kızları Merve ile Melike Sevinç dostlarının taziyesi ile Metanetlerini korudular. Acılı aileye yalnız bırakmayanlara arasında Akçadağ Federasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa Akbaba, iş adamı Cemal Akmercan, eğitimci Ali Karaman, Akcadağlılar Derneği yönetim kurulu üyesi Fahrettin Özdemir, Mete Ulutaş, Faik Sarpkaya,  Furkan Ulutaş aile dostlarından Hamit Çelebi ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile yakın dostu ve akrabaları Son veda da hazır bulundular.  Yeşilbağ Ulu Cami imamı Hasan Hors'un  kıldırdığı cenaze namazıyla haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla Malatya'ya uğurlanarak Akçadağ Esenbey de bulunan aile kabristanına defnedilecek
Mastöb Malatya sivil toplum örgütleri Birliği Genel Başkanı Nazife Özdemir Ebediyete intikal eden rahmetli Hasan Hüseyin sevindi için taziye mesajı yayınladı. Genel Başkan Nzife Özdemir mesajında " Esenbey köyümüzün sakinlerinden komşum Hasan Hüseyin Sevinç 'in tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulundum.Sevgi dolu yüreğini , gülen yüzünü ve gülderen sözlerini hiç bir zaman  unutmayacağım .  Senin için yazılacak ve  söylenecek  o kadar söz varki ama sözün bittiği yerdeyim.Sana Rabbimden rahmet ailene sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum"dedi.