Hardline Whey 3 Matrix Çeşitleri

Hardline Whey 3 Matrix Çeşitleri
Konsantre ve hidrolize izle olmak üzere 3 farklı ürünü bulunan hardline whey 3 matrix  içeriğinde 2 gram creatin B6 vitamini ve protein içeren takviye edici bir üründür. Whey protein bünyesinde yer alan ürünlerin damak zevkinize göre farklı tatlarda çeşitleri bulunmaktadır. Bunlardan birisi hardline whey 3 matrix sahlep 2300 gr antrenman öncesi ve sonrası kullanılmak üzere hızlı protein emilimi için uygun olan ürünlerdendir. Spor yaparken sporcuların kas gelişimi için proteine ihtiyaçları bulunur. Genelde besinlerden karşılamayan ve geç emilen proteini takviye amacı ile hardline whey 3 matrix ürün kullanılmaktadır.
Hardline Whey 3 Matrix Kullanımı
 Kasların toparlanmasını sağlayan ürün 1 bardak süt ya da su ile 1 ölçek olmak üzere günlük olarak 1 ya da iki porsiyon şeklinde tüketilmelidir. Sporcunun durumuna göre miktarlar arttırılabilir. Antrenman öncesi hardline whey 3 matrix ürünün 30 dakika öncesinden alınması önerilmektedir. 
Hardline Whey Ürünleri
Kişinin damak zevkine uygun olarak çikolatalı, çilekli, sade, aromasız ve çilekli tatlarda olmak üzere birçok lezzetle sunulmaktadır. Spor yaparken kaslarında güç toplaması için gereken proteini hızlı bir şekilde sağlayan hardline whey 3 matrix supplement ürünleri içeren toz takviye üründür. Siparişleriniz için www.protein34.com/hardline  sitesinden ihtiyacınız olan takviye ürünü alabilir adresinize sipariş edebilirsiniz.