HANÇERLİ: "TÜRKAN SAYLAN HAYATIMDA ÖRNEK ALDIĞIM İNSANDIR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Avcılar şubesini ziyaret etti.

CHP Avcılar Belediyesi Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Avcılar şubesini ziyaret etti. Turan Hançerli'yi ÇYDD Avcılar Şubesi Dernek Başkanı Mukaddes Çetincan karşıladı.

Mukaddes Çetincan hep birlikte size destek olacağız ve güzel şeyler yapacağız diyerek desteklerini belirtti. Çetincan iyilik hareketinde belediyenin de desteğine çok ihtiyaçları olduğunu söyleyerek eğitime destek için herkesin bir arada olması gerektiğini vurguladı.

"TÜRKAN SAYLAN HAYATIMDA ÖRNEK ALDIĞIM İNSANDIR"



CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Turan Hançerli konuşmasında "Türkan hocamız hayatımda örnek aldığım ve çağın en değerli insanlarındandı. Bugün ülkemizde birçok şey konuşuluyor siyasiler çözmeye çalışıyor ama Türkan hocanın çözdüğü bir şey vardı "Kardelen Projesi". Kız çocuklarını eğitime, aydınlanmaya, iş hayatına kattı. Proje, Birleşmiş Milletler'den ödül aldı. Bu ödülü utanmadan sıkılmadan eziyet edenler aldı.  Ödülü almaya gidemedi. Sosyal demokratların neler yapması gerektiğini ve yaptığını gösteren en iyi örnek bu dernek ve bizlerin, solcuların iyilik hareketi en temel hareketi" ifadelerini kullandı.

"ÇİÇEK DEĞİL BAĞIŞ İSTEYECEĞİZ"



Avcılar Belediye Başkan Adayı Hançerli  "Belediye Başkanı olduğunda sivil toplumu bırakacağım ama ilişkimi asla bırakmayacağım. Sivil toplumun iyi güzel enerjisinin güçleneceğini biliyorum ve  ÇYDD'liler ile çok özel yakın çalışacağım.

Çiçek ağaçlarıyla ilgili duyuruda yapacağız ve çiçek gönderilmemesi isteyerek  ÇYDD ve başka birkaç derneğe bağışta bulunulmasını isteyeceğiz" dedi

turan hançerli avcılar türkan saylan chp