Hamdi Karakaya iyi insanların kitabıyla Bismillah dedi

AHA İSTANBUL- Bahçelievler İyi Parti İlçe teşkilatını kurucu başkanlığına getirilen Avukat Hamdi Karakaya, Gönül veren yol arkadaşlarıyla Bereket sofrasında bir araya geldi

İyi Parti Tüm Türkiye'de yapılanmasına hızlı bir şekilde devam ettirirken İstanbul'da da ilçe başkanlıkları tek tek kurulmaya başlandı. Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevine gelen Avukat Hamdi Karakaya  yol arkadaşlarını Bahçelievler'de bulunan Yaren Cafe Sosyal Tesislerinde Akşam yemeğinde ağırladı. Bu özel geceye komşu ilçelerin İYİ Parti ilçe başkanlarıda katılırken merkez idare kurulundan  da katılımcılar yer aldılar. Gecenin konuşmasını yapan Avukat Hamdi Karakaya çalışmalar hakkında bilgi verirken İYİ Parti'nin zorluklar içerisinde doğduğunu dile getirdi. Başkan Hamdi Karakaya ' İYİ Parti zorluklardan doğmuştur. Komşularımızdan barışık bir ülke hiç kalmamıştır. Etrafımız ise kan gölüne dönmüştür. İçte PKK ile Ara sıra savaşıp ara sıra Barış sürecine girmiştir. Darbe teşebbüsünden dolayı 200 bin kişi takibata uğramıştır Bizler ve Sizler Feto için yalancı peygamber üretiyorsunuz dediğimizde din düşmanı olarak nitelendirdiler. Türkiye'nin tüm kurumları liyakatsız adamlardan işlemez olmuştur işsizlik rakamları açıklanmakdan korkulmuştur Türkiye bir umut bir nefes aramaktadır. Biz sadece Allah'a kul oluruz Kula kul olmayız. Bu sebeplerden dolayı İYİ Parti doğmuştur Bu çatının altında ortak bir eylem ortak bir söylemle de buluştuk. Biz hiçbir partiyi devamı değil tam merkez partisiyiz. Bu değerlerimizi paylaşan herkese partimize çağırıyoruz. " dedi. İYİ Parti'nin kitabını alan Avukat Hamdi Karakaya iyi insanların 10 maddelik felsefesini açıkladı. İnançlara saygı bağımsız tarafsız yargı yolsuzlukla Etkin mücadele gibi maddelerin salonda bulunan katılımcılara okudu. Başkan Hamdi Karakaya "İYİ Parti'nin bir kadın hareketi,  hanımefendiler genel başkanımızı örnek alarak partimizi yılmadan usanmadan anlatmalıyız" dedi. Salonda bulunanlar sık sık alkışlarla başkanın konuşmasını keserek yol arkadaş olduklarını alkışlarıyla onayladılar. 

Program sonunda çekilen Hatıra fotoğrafları ile özel gece hatıralarda yer aldı. Geceye Güngören iyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Kurt katılırken işadamlarından Merter Reklam Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cevahir'de eşiyle hazır bulundu.