Halit Bekiroğlu; Biz herkesime Önderlik ve öncülük yapacağız

AHA İSTANBUL - Öncü Gençlik spor kulübü olağan toplantısına katılan Önder genel başkanı Halit Bekiroğlu imam hatip neslinin örnek olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Önder İmam Hatip okulları derneğinin bünyesinde İmam Hatip nesline hizmet eden   Öncü gençlik spor kulübü, olağan toplantısında Önder genel başkanı Halit Bekiroğlu'nu ağırlayarak İBB ağaç A.Ş sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.  Öncü gençlik spor kulübü başkanı Yavuz Kurt başkanlığında toplanan yönetim kurulu geleceğe dair hedeflere odaklanarak yeni projelere imza atacaklar.

Toplantının açılış selamlama konuşmasında Önder genel başkanı Halit Bekiroğlu  birlik beraberlik mesajı verilirken İmam Hatip neslinin tüm Türkiye'de Önder ve Öncü olduklarını, örnek topluluk olmalarını bir kez daha hatırlattı. Önder başkanı Halit Bekiroğlu konuşmasında Öncü gençlik sporun kendine ait genel merkezi olacağını müjdesinide verdi.Başkan Halit Bekiroğlu "Türkiye'de 50'ye yakın kulüplerimiz var. Türkiye'de yapılan spor oyunlarınında Uluslar arası yapılacak" dedi. Anadolu ve avrupa yakası olmak üzere spor merkezleri düşünüldüğünüde yönetim kuruluna aktardı. Başkan Hait Bekiroğlu konuşmasında makamın önemli olmadığını , önemli olanın iş yapmak olduğunu, projenin içini doldurmanın manası olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Halit Bekiroğlu "Önder ve Öncü nesli olabildiğince zihnimizi açmamız, olabildikce uyanık olmamız, olumsuz sebepler verecek her şeyden uzak durarak öncülük ve önderlik etmemiz gerekiyor. Biza yakışmayan, saygınlığımızı ve dindarlığımızı kaybettiren şeylerden kaçınalım. Öncülük ve Önderlikde büyük fotoğrafı görelim. Kurumları koşmaya yüceltmeye gerek yok. Tüm kurumlarla enerjimizi beraber harcayalım. Bu ülkeye nasıl hizmet katarız ona bakalım. Biz kuşatıcı olmak zorundayız. Bereket ve  başarı mutlaka beraberinde gelir. " dedi. 

Öncü gençlik spor kulübü başkanı Yavuz Kurt'da konuşmasında çalışmalar hakkında bilgi verirken Av. Hüseyin Kalender yönetimindeki ekibin Macaristanda yapılan uluslar arası turnuvaya Amasya Öncü spor kulübü ile katılımlarından dolayı teşekkür etti. Öncü Gençlik spor kulübünün artık uluslar arasındada temsil edildiğini dile getirdi.  Bakanlıkla beraber pilot çalışma olacak olan İmam Hatip orta okullarında  10 adet spor kulübünün ilçelerde kurulmasının startını verdi. Başkan Yavuz Kurt konuşmasında "Kurulacak kulüpler, ümmetin size emanetidir. Yönetim kurullarına düzgün, temiz, ahlaklı hiç bir terör örgütüne bulaşmamış insanlardan olacak. Bu kulüplerin kuruluşu pilot çalışmadır. Daha sonra Türkiye'ye yayılacak" dedi. 

Ağaç Aş. sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya Öncü gençlik spor kulübü yönetim kurulu üyeside olan Ağaç A.Ş. Genel Müdür Faruk Kacır'da ev sahibi olarak toplantıda hazır bulundu.