Gürcüş Spor'a Destek

AHA BATMAN - Yaşadığı ekonomik sorunlar nedeni ile zor günler yaşayan amatör lig takımlarından Gercüşspor’a Diyarbakırlı iş adamından destek geldi. Batman’da çeşitli sektörlerde faaliyet yürüten iş adamı Cahit Özalp, Gercüşspor’un forma ihtiyacını karşıladı.

Gercüşspor Kulüp Başkanı M.Veysi Günaydın ve Kulüp yöneticisi Osman Öner yeni formalarını 19 Mayıs semt sahasında teslim alırken, takıma destek sunan Cahit Özalp için özel hazırlanan Gercüşspor forması takım yönetimi tarafından Özalp’a takdim edildi.

ZOR GÜNLER YAŞIYORUZ

Takımın yaşadığı ekonomik sıkıntılar dolayısı ile zor bir sezon yaşadığını kaydeden Gercüşspor Kulüp Başkanı M.Veysi Günaydın, “Böyle zor bir dönemde anlamlı bir yardımda bulunan ve forma ihtiyacımızı karşılayan Marka Ajans sahibi Cahit Özalp’a teşekkür ederiz. Böyle bir duyarlılığı Diyarbakırlı bir iş adamının göstermesi bizim için hem çok manidar, hem de önemlidir. İlçe halkından da Gercüşspor’a gerekli desteği vermelerini bekliyoruz. Tüm kötü şartlara rağmen bu sezon takım olarak önemli bir başarıya imza atacağımızı düşünüyorum.”dedi.

Diyarbakırlı iş adamı Cahit Özalp ise, küçükte olsa amatör takımlara destekte bulunmak adına Gercüşspor’un forma ihtiyacını karşıladığını bundan mutluluk duyduğunu ifade etti.

SERHAN ÖNER-GERCÜŞ