Güngörenliler, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Dualarla Andı

Geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum siyasetci Muhsin Yazıcıoğlu, Güngören Sivaslılar Derneği'nin hazırladığı mevlüd programı ile anıldı.

25 mart 2009 yılında gerçirdiği helikopter kazasında yaşamını yitiren Muhsin Yazıcıoğlu, Güngören'de yapılan Mevlüd Programı ile anıldı. Güngören Sivaslılar Derneği'nin düzenlediği anma etkinliğinde  Hüseyin Kocacık Cami'inde mevlüd okutulurken 2 ayrı noktada dağıtılan lokma hayrıyla binlerce kişiye lokma dağıtıldı. Güngören'in değerlerininde katıldığı anma programına siyasi parti üyelerinden, dernek üyelerine kadar 7'den 70'e herkes katıldı.  Güngören Sivaslılar Derneği Başkanı Vedat Kılıç, katılım gösteren herkese tek tek teşekkür ederek, "Muhsin Yazıcıoğlu ve Tüm şehitlerimiz için , Kuran'ı kerim okutup 2 ayrı noktada yaklaşık 3.000 kişiye Lokma dağıttığımız Mevlüt programımıza katılım sağlayan, tüm dernek başkanlarıma, üyelerimize, hemşehrilerimize, dost ve arkadaşlarımıza şahsım yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum,Rabbim bu tür programların devamını nasip etsin inşallah" dedi.

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş mitinginin ardından Yozgat'ta yapacağı mitinge gitmek için bindiği helikopterin, henüz bulunamayan bir sebepten dolayı düşmesi sonucu Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve siyasi yoldaşları BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, BBP Sivas İl Başkan yardımcısı Murat Çetinkaya, Helikopter Pilotu Kaya İstektepe ve İHA Muhabiri İsmail Güneş hayatlarını kaybetmişti.