Güngören Park AVM yönetimi, Gönül adamı E. Kurmay Albay Yücel Keleş'ten sorulacak

AHA İSTANBUL - TSK Mehmetcik Vakfı iştiraki Güngören Park Avm yönetimi E. Kurmay Albay Yücel Keleş'e emanet

 

TSK Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alışveriş Merkezi, yaklaşık 18.000 metrekarelik kapalı alanda, 49 bağımsız bölümde,155 araçlık Otopark, 4 salonlu sinema, restoran ve kafeler, çocuk eğlence merkezi, A 101 mağazası, ATM'ler, fitness salonu ve 500 kişilik balo/konferans salonu ile çevre halkının gereksinim duyduğu her türlü sosyal ihtiyacı karşılayacak şekilde, her mevsim yaşanabilir alanlar sunan hem butik bir Alışveriş Merkezi hem de yaşam merkezi olarak, İstanbul’un seçkin bir ilçesi olan Güngören ilçemizde, 27 Aralık 2020 tarihinden itibaren çevre ve bölge halkımıza kaliteli bir hizmet sunmaya devam etmektedir. 

TSK Mehmetçik Vakfı Güngören Park Alışveriş Merkezi İşl. Ltd. Şti. Müdürlüğü kutsal görev bayrağını, 28 Eylül 2020 tarihinde devralan, E. Kurmay Albay Yücel KELEŞ’i ziyaretimiz esnasında yapmış olduğumuz söyleşide kendisi;“Güngören Park Alışveriş Merkezinde yapmış olduğumuz kiralamalarda, piyasa koşullarının daha altında kiralama olanakları sunarak, Alışveriş Merkezimizin 5.370 metrekarelik kiralanabilir alanının % 80'ine tekabül eden yaklaşık, 4.300 metrekaresini bölge halkına kaliteli ve ekonomik hizmetler vereceğine inandığımız markalara kiralamış bulunduklarını, marka açısından önü açık olan bu bölgede yer almak isteyen firmalar için yakın çevredeki tek otoparklı, iklimlendirilmiş ve güvenlikli alışveriş mekânı olması ile fark yaratan Güngören Park AVM’de yer almak isteyen yatırımcılar için çok cazip seçenekler sunulduğunu” ,

E. Kurmay Albay Yücel KELEŞ Konuşmasının devamında ;

“ Güngören Park AVM’nin,  Mehmetçik Vakfı’nın iş ciddiyeti ve kurumsallığı da göz önüne alındığında, ilgi odağı olmaya aday bir proje olduğunu, tüm birikimlerini kullanıp bu alanda da başarılı olacaklarına inandığını, halkımızın, Güngören Park AVM’ ye ilgi göstereceğini ve şimdiye kadar hep ihtiyacı olanın yanında olan Mehmetçik Vakfı’nı onurlandıracağını, TSK Mehmetçik Vakfı’nın bir yatırımı olan bu Alışveriş Merkezimizden elde edilen kira gelirlerinin tamamının da şehit ve gazi mehmetçiklere ve ailelerine yapılan yardımlarda kullanıldığını” ifade etmiştir.

Görev bayrağını teslim alan, E. Kurmay Albay Yücel KELEŞ pandemi sürecini hızlı bir şekilde değerlendirerek çalışmalara start verdi. AVM içerisindeki işletmelerin ve AVM müşterilerinin memnuniyetini arttıracak, pandemi dönemi ve sonrası için çalışmalar masaya yatırıldı. E. Kurmay Albay Yücel KELEŞ, Güngören Park AVM'nin  ticari faaliyetinin yanı sıra,  manevi değerinin daha ağır hissedildiğini, her defasında dile getirirken, İşletmecilerin ve müşterilerin Güngören Park AVM'nin müdavimi olmasını istedi. 

E. Kurmay Albay Yücel Keleş, disiplinli, görev bilinci yüksek bir isim olarak ön plana çıkarken,  görev yaptığı birliklerdeki şehit aileleriyle gönül bağı kuran bir komutan. Şehitlerinin aileleriyle, her  ay belirli zamanlarda, sosyal medya üzerinden bir araya gelerek, saatlerce gönüllere hitap eden, şehidini Ahde Vefa ile unutmayan naif bir yönetici.

E. Kurmay Albay Yücel KELEŞ Kimdir?

1964 Elazığ doğumlu olup, ilk, orta ve lise eğitimini Elazığ'da tamamladı. 1982 yılında Kara Harp Okuluna girerek, 1986 yılında  mezun oldu. 1999 yılında Kara Harp Akademisini, Kurmay subay olarak yüksek bir derece ile tamamladı. Yurdun çeşitli illerindeki birliklerde ve yurt dışında ataşelik ve danışmanlık görevlerinde bulundu E. Kurmay Albay Yücel Keleş evli ve 2 çocuk babasıdır.