Güngören Park AVM " Yaşamın Merkezi " olarak yeniliklere kapısını açtı

AHA İSTANBUL - Mehmetçik Vakfı işletmelerinden Güngören Park AVM bölgenin Yaşam Merkezi olma iddiasında.

Mehmetçik Vakfı iştiraklerinden olan Güngören Park AVM yeni yüzü ile görücüye çıktı. Güngören Esenler Bağcılar Bayrampaşa ve bölge ilçeleri vatandaşlarının uğrak yeri olan Güngören Park AVM yeni işletmelere kapılarını açtı. Düzenlenen açılışda BİM alışveriş merkezi, Mehmetçik Vakfı sigorta acentesi, Big Mamma's Restaurant açılışları düzenlenen kurdele kesim töreni ile hizmete girerken Mehmetçik Vakfı'nın tüm değerleri bu özel günde yerlerini aldılar. Özel günün ev sahipliğini Güngören Park AVM işletme müdürü E. Kurmay Albay  Yücel Keleş yaparken,   Mehmetcik vakfı Genel Müdürü E. Tuğgenaral Engin Durak ve beraberindeki heyette Mehmetçik Vakfı Şirket  müdürü E. Tüğamiral Osman Kayalar, Mehmetçik Vakfı Anadolu Yakası temsilcisi E. Albay Ümit Yücekan, Avrupa yakası temsilcisi E. Albay Süleyman Çakır, Vakıf yardımcı ışlemleri uzmanı İsmail Tükenmez hazır bulundular. BİM alışveriş merkezi Bölge Genel Müdürü Erdem Afacan'da bu özel günde yerini aldı.   Kurdele kesim töreni ile kapılarını açan BİM alışveriş merkezi Big Mamma's Restaurant Ve Mehmetçik Vakfı sigorta acentesi Güngören Park AVM ye özel bir anlam daha kattılar. Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tuğgenaral Engin Durak  açılışta yaptığı konuşmada Güngören Park AVM de işletme açan işletme yöneticilerine teşekkür etti. Mehmetçik Vakfı işletmelerinden olan Güngören Park AVM nin manevi değerinin önemli olduğunuda dile getirirken Güngören Park AVM İşletmesine bölge halkının da sahip çıkmasını istedi. 
Açılış sonrası Güngören Park AVM içerisinde bulunan İşletmeleri ziyaret eden heyet yapılan çalışmaları ve hizmetleri yerinde incelerken Vakıf Genel Müdürü E. Tuğgeneral Engin Durak AVM ziyaretçileride  selamladı. Güngören Park AVM işletme müdürü E. Kurmay Albay Yücel Keleş'de programda verdiği demeçte "  Güngören Park AVM sürprizlerle dolu olacak. Normalleşme sürecinde Güngören Esenler Bağcılar'da ve diğer ilçelerde gelen  Vatandaşlarımıza silahlı kuvvetlerimizin ve Mehmetçik vakfımızın sıcak yüzünü gösteriyoruz. Güngören Park AVM silahlı kuvvetlerimizin dışa açılan yüzü, halkımızın gönüllerine taht kuran, Türkiye'deki tek olan AVM işletmesidir. Normalleşme sürecinde açılan işletmelerimizin yanı sıra sürpriz işletmelerde yerlerini alacak. Giyim Kozmetik Kişisel bakım mağazaları yakında kapılarını açıyor. 1 Temmuz itibariyle de sinemamız seyircisine kavuşuyor" diyerek müjdeyi verdi. 
 BİM alışveriş merkezi Bölge Genel Müdürü Erdem Afacan ise Güngören Park AVM de BİM mağazasının açılmasından dolayı mutluluklarını ifade ederken " Mehmetçik Vakfı gibi güzide vakfın İşletmesi olan Güngören Park AVM de olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şirketimiz ve şahsım adına Onur verdi. Gelen teklife hiçbir pazarlık yapmadan kabul ederek Güngören Park AVM de bugün itibariyle BİM alışveriş merkezi kapılarını açtı" dedi. 
 Açılış sonrası heyet işletmeler önünde fotoğraflar çekilerek bu özel gün objektifler de hatıralara da yansıdı.