Güngören okul yolundaki ögrecilere eğitim seti yağmuruna tuttu

AHA İSTANBUL - Güngören " Okul Yolunda, Egitim Setin yaninda " dedi, tüm 1. sınıf öğrencilerine eğitim seti hediye etti.

1. sınıfa başlayan öğrenciler için zil erken çalınca hediyeyi de kaptılar. Güngören'de, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ücretsiz olarak verilen ders kitaplarına ek olarak, Güngören Belediyesi tarafından, eğitime destek olarak ilkokul 1.sınıfına başlayan öğrencilere tamamına eğitim seti (2 adet resim defteri, 2 adet matematik defteri, 2 adet ilk yazı defteri, 12’li boya kalemi, 1 suluk, 1 kalem kutu, 1 beslenme çantası, 1 sırt çantası, kurşun kalem, kırmızı kalem ve silgi kalem tıraş seti 2 şer adet) hediye edildi.

Düzenlenen hediye programında Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir ve ilçe il milli eğitim müdürü Ferhat Öztürk  öğrencilere hediye yağdırdılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Öztürk yayınladığı mesajda " Gündoğdu İlkokulumuzda, öğrencilerimizin heyecanına ortak olduk. Bizlerin ve öğrencilerimizin heyecanına ortak olan Güngören Kaymakamımız Sayın Abdullah Küçük'e, eğitim ve öğretime her daim destek olan, öğrencilerimize  hediyeleri ile gülemsemesini sağlayan Güngören Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mimar Bünyamin Demir' e , ve meslektaşlarıma teşekkür ederim." dedi.