Güngören Malatyalılar Derneği sünnet şöleni ile kıskandırdı

AHA İSTANBUL - Günmad Güngören Malatyalılar Derneği her yer gerçekleştirdiği sünnet şöleninin üçüncüsünü muhteşem bir geceyle noktaladı

Geleneksel hale gelen Güngören Malatyalılar derneğinin tertiplediği sünnet şöleni muhteşem geceyle son buldu.   3. sü düzenlenen Kirvelik kültürünün yaşatıldığı gecede sünnet olan çocuklar şıklıkları ile geceye damgasını vururken katılımcıların yüksek olması gözlerden kaçmadı. Güngören siyaseti ve yerel yöneticileri gecede yer alırken Malatyanın değerleride bu özel gecede mutlulukları hep birlikte paylaştılar. Programın sunuculuğunu Mustafa Akbaba yaparken geceye çok özel konuklar katılarak gecede yerlerini aldılar. Günmad yönetim kurulu misafirleri tek tek karşılayarak ağırlarken dernek başkanı Dursun Kaplan açılış konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bu çalışmalarda kendilerini yanlız bırakmayan herkese teşekkür etti. başkan Dursun Kaplan konuşmasında " Çocukların mutluluklarını paylaşmanın ötesinde daha büyük güzellik olamaz"dedi. Madef Malatya dernekler federasyonu  başkanı Yılmaz Durmuş,Güngören Mhp ilçe başkanı Alpaslan Aldır, İyi Parti ilçe başkanı Ayhan Kurt,  Ülkü Ocakları başkanı Bekir Demir, Bocce federasyon başkan vekili ....muhtarlar, dernek başkanları katıldı. Sünnet olacak çocukların aileleri çocuklarını ilk mürvetini dostları ile paylaşmanında mutluluğunu yaşadılar. Çok sayıda yöresel sanatcılar sahnede yer alarak söylediği türkülerle geceye renk katarken katılımcılarda halayları ile doyasıya eğlendiler. Selamlama konuşması yapan Malatya dernekler federasyonu başkanı Yılmaz Durmuş birlik beraberlik vurgusu yaparken Güngören Malatyalılar derneğinin çalışmaları taktir etti. Geceye katılan ailelerede bu mutlu günlerinde evlatlarının ilk mürvetini görmelerini mutluluğunu paylaştığını dile getirdi. Selamlama konuşmasını yapan Güngören Mhp ilçe başkanı Aplaslan Aldır'da geceyi düzenleyen Günmad ve yöneticilerine teşekkür ederken birlik beraberlik mesajı verdi. İyi parti ilçe bşkanı Ayhan Kurt'ta selamlama konuşmasında geceyi düzenleyen ekibe teşekkür ederken çocukların sünnet düğünlerinin hayırlı olmasını diledi. 

Her yıl gerçekleşen 3.sü düzenlenen Sünnet şöleni her yıl katılımcıların artarak devam etmesinin yanı sıra sadece Malatyalılara özgü olmaması sünnet olacak çocukların her yöreden katılmaları ile ayrı bir güzellik oluşturuyor. 

Geceye katılanlara Malatya yöresinin kayısı ve çerezleri ikram edilirken gece sonunda sünnet olacak çocuklara Güngören Malatyalılar derneğinin oyuncak hediyeleri taktim edildi. Bu özel günde Güngören Mhp ilçe başkanı Alpaslan Aldır'da çocuklara teşkilatın hazırlamış olduğu özel hediyeleri kendi eliyle tek tek taktim etti. Gece sonunda toplu çekilen resimlerle bu özel gün ebedileştirildi. 

Geceni en büyük katkı sağlayanlarından olan Malatya dilekliller dernek başkanı Ali Karadoğan,  Darende dernekler federasyonu başkanı Hulusi Eser, Maraşal Çakmak Mahalle muhtarı Nuray Aydın, Alıncılar mahalle muhtarı Sevgi Arslan, iş adamlarından ayrıca muhtar adaylıklarını açıklayan Mahmut Yılmaz ve Halil Vızvız, Anadolu engelliler istanbul il başkanı Hasan Çatalbaş, Ak parti eski engelli komisyon başkanı Selma Gökçek, Milli gençlik Güngören ilçe başkanı Hasan Bozkır ve ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı geceye katılarak bu mutluluklara şahitlik ettiler.