Güngören'in Tek Resmi Sağlık Meslek Lisesi İbn-i Sina kıskandırıyor

İstanbul Güngören'de bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilçedeki tek resmi Sağlık Meslek lisesi olma özelliğiyle dikkat çekiyor

Toplumun sağlık hizmetlerinden faydalanabilmesi ve gelişen sağlık sektörü için nitelikli ve donanımlı sağlık personellerine ihtiyaç her geçen artmaktadır. İstanbul Güngören'de bulunan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi eğitimde yenilikçi ve idealist sağlık personeli yetiştirme yolunda öncülük ediyor.

Güngören'in Tek Resmi Sağlık Meslek Lisesi

Kurucu müdürü Fethi Cebeci tarafından 2014- 2015 yılında açılan İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Güngören'deki tek resmi sağlık meslek lisesi olma özelliğini taşıyor. İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi devlet okulu olmasının özelliğiyle öğrencilerininde, ülkesini toplumunu seven, işini özveriyle yapan, mesleki becerilere sahip, kişisel gelişime açık ve empati kurabilen sağlık personelleri yetiştirmektedir. Kurucu müdür Fethi Cebeci  Güngören'deki tek resmi Sağlık Meslek lisesi olduklarını belirtirken '' Okul olarak ,ülkemizin sağlık alanındaki gelişimine katkıda bulunabilecek nitelikte öğrenciler yetiştirebilmek ve sağlık alanındaki hizmet kalitesini yükseltme konusunda öncülük edebilmektir''  ifadelerini kullandı.

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda , 3 İdare Odası , 1 Rehberlik Servisi,1 Öğretmenler Odası ,1 Memur Odası, 24 Derslik ,1 Çok Amaçlı Salon, 1 Konferans Salonu ,1 Fizik Laboratuarı,1 Kimya Laboratuarı ,1 Biyoloji Laborotuvarı,1 Kütüphane, 1 Ebe Yardımcılığı Uygulama , 1 Sağlık Bakım Teknisyenliği ,1 Anatomi Sınıfı bulunmaktadır. Okuldaki tüm sınıflarve laboratuarlara Fatih Projesi kapsamında internet alt yapısı ve etkileşimli tahtalar kurularak yenilikçi ve çağın niteliklerine göre eğitim verdiklerini gösteriyor.