Güngören'in fidanları altın elleriyle Fidan diktiler

Orman Haftası Dolayısıyla düzenlenen Fidan dikim töreninde geleceğin fidanları fidan dikme yarışında birbirleriyle yarıştılar.

Kale Outlet Center orman haftası münasebetiyle Güngören belediye başkanlığı ve Güngören Yeşilay'ın katkısı ile düzenlediği fidan dikimi töreni Kemerburgaz'da bulunan Güngören belediyesi piknik alanında gerçekleşti. Güngören Ergenekon ilkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri  ile gerçekşelen fidan dikimine Yeşilay şube başkanlığı yönetimide katıldı. 

Belediye Park bahçeler müdürlüğü ekiplerinde daha nceden açılan kuyulara çocuklar elleri ile fidanlarını diktiler. Havanın güzel olması çocukların enerjisini bir kat daha arttırırken 50 adet fidan dikildi. Ergenekon öğrencileri her diktikleri fidanlada hatıra fotoğrafı çektirerek fidanlarına özel isimler verdiler. Fidan dikimi sonrası verilen sertifikalarlada bu özel gün ebedileştirildi. Kale Outlet Center kurumsal pazarlam sorumlusu Şefika Kahraman sertifikaları verirken öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. 

Fidan dikimi esnasında Ergenekon ilkokul müdür yardımcısı Muzaffer Arslan ile öğretmenlerden Nesrin Özge Taşçı, Meral Canbaş her öğrencinin fidan dikimi heyecanına ortak olup bereberce çalıştılar. Yeşilay fidan dikim öncesi dağıttığı tişötler, şapkalar ve dövizlerle yeşilaylı olmanın gururunu  bir kez daha hatırlattı. Yeşilay yönetiminden Burcu Demircan, Esen Numan, Hülya Aşlamacı öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. 

Güngören belediyesi Park bahçeler müdürlüğü ekiplerinden Muhsin Yılmaz ve ekibi bu özel güne damgasını vurdular. 

Kale Outlet Center pazarlama sorumlusu Şefika Karaman fidan dikimi töreni sonrası yaptığı açıklamada " Kale Outlet Center olarak özel günlerde yaptığımız etkinliklerden bir yenisini daha gerçekleştirdik. Güngören'deki öğrencilerimizle beraber orman haftası münasebetiyle fidan dikimini gerçekleştirdik. Her fidanımız kendi elleri ile fidan dikme mutluluğunu yaşadılar ve bizlerede yaşattılar. Bu özel programımızın gerçekleşmesinde bizlere destek veren Güngören belediye başkan yardımcımız Yaşar Balcıoğlu'na, Milli eğitim müdürümüz  Yusuf Kahraman'a Yeşilay şübe başkanı Mehmet Yıldız ve ekibine, Ergenekon ilköğretim okulu müdürü Hüseyin Uslu'ya ve emeği geçen idarecilerimize   teşekkür ederiz."dedi.