Güngören'in değeri Mehmet Muş, kendi evinde gönüllere hitap etti

AHA İSTANBUL - AK Parti Meclis Grup Başkanvekili milletvekili Mehmet Muş, 25 Haziran Seçimleri'nde tekrardan İstanbul Üçüncü Bölge'den aday gösterilmesinin ardından GÜngören'de kendi evinde seçim çalışmalarında bulundu.

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı AK Parti grup başkan vekili  Mehmet Muş, baba ocağı Güngören'e gelerek seçim çalışmaları için çıkartma yaptı.  AK Parti Meclis Grup Başkanvekili milletvekili Mehmet Muş'un Güngören'de yaptığı ziyaretlerde  AK Parti il başkan yardımcısı Bünyamin Demir,  İlçe Başkanı Bünyamin Baş, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, eski ilçe başkanı Ercüment Sever ve Belediye başkan yardımcıları Fatih Özçiçek, Derviş Kahraman , belediye meclis grup başkan vekili Tarık Kanbur, Mahalle muhtarı Sebahattin Kefelioğlu , AK Parti İlçe Yönetimi ile bir çok partili katıldı.

Gençosman Mahallesi'nde ki tekstil işletmelerini, Müftülüğü, ve Güngören Birleşik Esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret ederek burada temaslarda bulunan Milletvekili Mehmet Muş, kapı kapı gezerek vatandaşlarla hasbihal etti. Bakiye Cebi'nin evine misafir olan Mehmet Muş ve beraberindeki heyet, Kore Gazisi İsmail Ayaz'ın evini ziyaretdede bulunurken.  kahraman gazinin hatıralarını dinledi. Güngören'in şehidi Kemal Taşcı'nın ailesini ziyaret eden Milletvekili Mehmet Muş, kahraman şehidimizin ailesinide yanlız bırakmadı. 

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı AK Parti Grup Başkan Vekili  Mehmet Muş, tüm gün dolu olan programına rağmen dinlenmeden Aluclu Derneği'nde düzenlenen sahur programına katıldı.