Güngören'in Asayişi özel adam, Gökhan Çiçek'ten sorulacak

AHA İSTANBUL - Güngören ilçe emniyet müdürlüğü her geçen gün özel kadrolarla donatılıyor. Güngören asayişi Gökhan Çiçek'e emanet

İlçe emniyet müdürlüğü Ayhan Elmalı'ya teslim edildikten sonra birim amirlerinde de bayrak yarışı devam ediyor. Asayiş Büro amirliğine suç ve suçluların dilinden anlayan uzman bir isim Gökhan Çiçek atandı. Fatih Kumkapı polis merkezi amiriliği görevini yürütürken, Güngören'in Asayişi akademisyen Emniyet Amiri rütbeli Gökhan Çiçek'ten sorulacak. 

Emniyet amiri Gökhan Çiçek Kimdir?

1985 doğumlu olup aslen Elazığ'lıdır. 2007 polis akademisinden mezun oldu. 13 yıl boyunca İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı  Kaçakcılık şube,  polis merkezi, Asayiş büro amirliği, ekipler amirliği görevinde bulundu. Suç ve suç unsurlarının analizlerini yapan ve faili mechut suçları aydınlatmada deneyimli bir isim, Gökhan Çiçek. Güngören ilçesinde göreve gelir gelmez çok başarılı ekipleriyle  operasyonalara imza atarak 50'ye yakın suçluyu adalete teslim ederken suçlular soluğu kodeste aldılar.

Okumanın yaşı ve zamanı olmadığını ispatlarcasına emniyet amiri Gökhan Çiçek  Hukuk Fakültesinde eğitimine devam etmekte.