Güngören'de Yavuz Ağıralioğlu Rüzgarı esti

AHA İSTANBUL - İyi Parti'nin A Takımından Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu Güngören'de dokunmadık Gönül bırakmadı, üyelik imzasıyla Güngören'in Trabzon'lusu oldu.

Genel başkan Meral Akşener'in yol arkadaşları tüm yurtta il ve ilçelere çıkartma yaparak vatandaşlara bir nefes kadar yakın oluyor. İstanbul genelindeki çalışmalarda İyi Parti A Takımı ilçelerde tozu dumana katarken Güngören'de de Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu rüzgarı esti. Güngören iyi Parti İlçe Başkanı Av. Pelin Sellitepe Turan ve yönetimi Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu'yla iki gün boyunca Güngören'de ilçenin her değeri ile bir araya gelirken, kimi zaman vatandaşın derdi ile dertlendiler, kimi zaman geçmişi dualarla, çiceklerle yad ettiler, kimi zaman da gönüllere dokundular. Güngören ilçesinde yapılan 2 günlük Seçmen ziyaret çalışmalarının ilk durağı Menderes Caddesi'nde bulunan Şehitlik anıtı'na giderek Güngören şehitlerini dua ve çiçeklerle yad ettiler. Esnaf ziyaretleri doludizgin devam ederken muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelindi, Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir makamında ziyaret edilerek ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı. Vatandaşlara lokma dağıtıldı, ilçe yöneticilerine eğitim sertifikaları verildi. Güngören Trabzonlular Derneği ziyaretinde de iyi Parti Genel Başkan Yardımcısı  İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu Güngören Trabzonlular Derneğine 556. üyelik  imzasını atarak Güngören Trabzonlusu oldu. 
iki gün boyunca yapılan çalışmaları değerlendiren Güngören iyi Parti İlçe Başkanı Av. Pelin Sellitepe Turan yaptığı yazılı açıklamada " İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız  ve İstanbul milletvekilimiz Sayın Yavuz Ağıralioğlu, GİK üyemiz Sayın Murat Karaman, MDK üyemiz Sayın Ethem Baykal, Güngören halkıyla birlikte, halkın içindeydik. Yöneticilerimiz İçten ve samimi tavırlarıyla siyasetin halka rağmen değil halk için yapıldığını bir kez daha kanıtladılar. “Millet bizi çağırıyor.” diyerek başlayan İYİlik hareketi tüm gücünü işte bu samimiyetten alıyor. İYİyiz, cesuruz, inanıyoruz, halkımızla birlikte güneşli günlere yürüyoruz. Koltuk değil ayakkabı eskiten tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.