Güngören'de Gün Işığı huzur Operasyonunda suçlular inlerinde avlandı

AHA İSTANBUL - Güngören İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen narkotik ve asayiş operasyonunda suçlular tek tek yakalandı

Güngören İlçe emniyet müdürlüğü asayiş büro dedektiflerinin yaptıkları fiziki takip  sonucu, akşam saat 18.00'da operasyon için düğmeye basıldı. Emniyet müdür yardımcısı Ayhan Söğüt yönetimindeki ekipler 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlediler. Ev aramalarında çok sayıda satışa hazır uyuşturucu maddeleri bulunurken gözaltılarda yapıldı. 

Huzur ve asayişi sağlamak için Güngören merkezli başlatılan operasyonda daha önceden belirlenen adreslere eş zamalı operasyon düzenlendi. 100'e yakın polisin katıldığı  operasyonlara suç makinaları tek tek yakalandı. Evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramaya Narkotik köpek ile aramalar yapıldı. Uyuşturucu maddesi, uzun namluılu silah ele geçirildi. Güngören ilçesinin giriş ve çıkışlarında araçlar didik didk aranırken, şüpheli şahıslar üzerindede GBT kontolleri yapıldı. Parklarda, köşe başlarında biriken vatandaşların huzuru bozanlar uygulamadan kaçamadılar. Yürüyüş yollarında oturan vatandaşlar polisin varlığını hissetmelerinden dolayı emniyet güçlerine teşekkür ettiler.