Güngören Ak Parti Teşkilat Başkanlığına Servet Yazıcı Getirildi

AHA İSTANBUL - Bünyamin Baş'ın İlçe Başkanı olmasından sonra Teşkilat Başkanlığı Servet Yazıcıya emanet edildi.

Güngören Ak Parti teşkilatı,kongre öncesi yönetimde bir değişiklik daha yaparak Servet Yazıcı yeni Teşkilat Başkanı oldu. Yeni İlçe Başkanı Bünyamin Baş görevi devir aldıktan sonra teşkilat başkanlığına Servet Yazıcı tayin etti. 3 yıldır yönetim kurulu üyeliğinde yapan yeni Teşkilat Başkanı Servet Yazıcı,Gençlik İstanbul İl Başkanı Murat Ekmekçi Güngören İlçe Başkanı Hasan Bozkurt  tarafından da yapılan tebrikleri kabul etti. 

Servet Yazıcı kimdir? 

Aslen Bayburtlu olup ilk orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı.Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunu olup Marmara Üniversitesi Sigortacılık Yüksek Lisansını bitirdi.12 yıllık sigorta sektöründe kendi firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmakta.1994 yılında siyasi hayata Refah Partisi gençlik kollarında başlayan Servet Yazıcı sırasıyla milli gençlik Vakfında,Saadet Partisi İl Gençlik Kolları ana kademesinde ve il yönetiminde aktif olarak görev yaptı . Son 3 yılda AK Parti İlçe yönetim kurulu üyeliği görevini yürütürken Teşkilat Başkanlığı görevine getirildi. 

Bülent Ecevit Üniversitesinin yayınladığı İslam İktisat ve Finansı kitabının,  İslami (Katılım) sigortası bölümünün yazısını kaleme alan kişi. Bold haber sitesinde sektöründe sürekli yazıları ile okuyucularıyla buluşuyor. Servet Yazıcı evli ve 2 çocuk babası.