Güneşli Haber gazete standı, ziyarette rekor kırıyor

Bağcılar Belediyesi'nin Kirazlı meydanında Ramazan etkinlik alanında Bağcılar'ın en ünlü gazetesi Güneşli haber gazete standı siyasetin, sivil toplum kuruluşlarının durak noktası oldu

Ramazan bereketinin yaşandığı en güzel alanların arasında yer alan, Bağcılar Ramazan etkinlik alanı ziyaretçileri ile dolup taşıyor. Etkinliklerinin en güzel yaşandığı alanda standı bulunan Güneşli haber gazetesi ziyaretçi akınına uğruyor. Gazetenin imtiyaz sahibi Mithat Sayar ve eşi Genel Yayın Yönetmeni Nermin Sayar gelen misafirlerini tek tek karşılarken ağırlayıp uğurladılar. Siyasetçilerin sivil toplum kuruluşlarının, sanatçıların ve yediden yetmişe herkesin kendini bulduğu Güneşli haber gazetesi standı ilçenin gündemini, sırlarını ve yaşam hayatının nabzını tutan özel bir durak noktası oldu. 

Ramazan'ın 21. günü İftar sonrası standa bu akşamki konukları sanatçı Ahmet Ayverdi, iş adamları Hüseyin daha Can ve Orkun Darcan yer alırken Akbaba Haber Ajansı olarak da Mustafa Akbaba ve Çiğdem Tezel de bugünün konukları arasında yerlerini aldılar. 

Ramazan'da bu stadın en önemli özelliklerinden biri de her gelen misafirine kaligrafi sanatçısı Mahmut Bent tarafından her Konuğun isimleri yazılarak hediye edilip Hatıralarda yer aldı. Bugüne özel Misafirler arasında Mithat Sayar'ın babası Recep Sayar da gecenin özel konukları arasındaydı.