Güler yüzlü Gönül adamı Mevlüt Yıldız sevenlerini Gözü Yaşlı geride bıraktı

AHA İSTANBUL - Mevlüt Yıldız'ın vefatı ailesini ve sevenlerini yasa boğdu

Aslen Artvinli olan iki çocuk babası Mevlüt Yıldız yakalandığı Amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak 58 yaşında hayatını kaybetti. Mevlüt Yıldız'ın vefatı sevenlerini ve ailesini yasa boğarken rahmetlinin son vedası için Güngören Gençosman Mahallesi'nde bulunan Birlik Camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Cenaze namazı saflarında rahmetlinin çocukları ve Yakın akrabaları taziyeleri tek tek kabul ettiler.   İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamının kıldırdığı cenaze namazıyla haklar helal edildi ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. 

 Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba rahmetli Mevlüt Yıldız için " 23 yıldır komşuluk yaptığımız güler yüzlü Gönül adamı Mevlüt Yıldız'ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Insaniyetini ve kişiliğini kelimelerle ifade etmek çok zor.  Kendisine Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Nur içinde yatsın" dedi. 

Rahmetli Mevlüt Yıldız'ın uzun yıllardır komşuluğunu yapan Nedim Kuşçu Spor Kulübü Başkanı Milli Antrenör Nedim Kuşçu'da yayınladığı taziye mesajında " Bizim değerli bir abimiz, değerli bir komşumuzdu. Yeri doldurulamaz. Allah rahmet eylesin sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.