Gönül dostu Bilal Kuru sevenlerini göz yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü

AHA İSTANBUL - Kuru ailesi evlatları Bilal Kuru için yas tutuyor

ÖZEL VİDEOLU HABER

Aslen Trabzonlu olan iki çocuk babası Bilal Kuru yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak 40 yaşında hayata veda etti. AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Halit Kuru'nun da kardeşi olan Rahmetlinin  için Haznedar Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazı ile Ebediyete uğurlandı. Cenaze namazı öncesi rahmetlinin kardeşleri Emine, Halit, Hasan Kuru Kardeşler ile rahmetlinin 14 yıllık hayat arkadaşı eşi Burcu Kuru ve çocukları Kerem ve Beren Kuru, rahmetlinin amcası Hasan Kuru  son vedada gözyaşlarıyla taziyeleri alırlarken Evlat Acısı yaşayan anne Ayşe Kuru ise Musalla taşında yatan evladının naaşı başında gözyaşlarına boğuldu. 

Kuru ailesinin acısına ortak olup rahmetlinin Son vedasında Güngören Belediyesi meclis grup başkan vekili Tarık Kanbur, AK Parti yöneticilerinden Gökhan Tülay,  Şaban Gündoğan, Burhan Kalaycıklı, Malatya İkizpınar köyü dernek başkanı Nevzat Kaya, Akbaba haber Ajansından Mustafa Akbaba, iş adamı Ömer Seyyar  eski İl Genel Meclis Üyesi Akkuş köyü dernek başkanı Seyfettin Dilaver, Akıncılar Cami Kur'an kursu Mütevelli heyetinde Hızır Aşıkkutlu ile ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu ve yakınları Son Veda da hazır bulundular. 

Haznedar Cami imamı Hüseyin Tohumcu'nun  kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerdedilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla omuzlarda uğurlanarak Tekirdağ Marmara Ereğlisi'nde bulunan aile kabristanına defnedildi. 

Rahmetlinin yakın dostu Ömer seyyar hakka uğurlanan Bilal Kuru'nun gönül dostu olduğunu merhametli ve yeri doldurulamaz bir insan olduğunu dile getirdi. Rahmetlinin mesai arkadaşları Gözde Altınkaynak ve Cansu Çetindağ ise mesai arkadaşlarının çok Naif olduğunu kimseyi kırmadığını Dünya Kadınlar Gününde dahi kendilerine Gül takdim ederek gönüllere taht kurduğunu gözyaşlarıyla dile getirdiler.