Gönül adamı Niyazi Özcan'ın son vedasında göz yaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gönül adamı Niyazi Özcan sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak Hakk'a yürüdü

Aslen Yugoslav göçmeni olan bir çocuk babası Niyazi Özcan 38  kalbine yenik düştü, hayata veda etti. Can Atar Sigorta müdürü Niyazi Özcan sevdiklerini Gözü Yaşlı geride bırakarak geçirdiği kalp kriz sonucu hayatını kaybetti. Gönül adamı Niyazi Özcan'ın vefatı Özcan ailesini ve sevenlerini yasa boğarken rahmetlinin son vedası için Küçükçekmece Sefaköy'de doğup büyüdüğü Mahallede bulunan Sefaköy Merkez Camisi'nde ikindi namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Sevenleri rahmetlinin son vedasında camiyi ve sokakları doldurdu.
Rahmetli Niyazi Özcan'ın naaşı helallik alınması için evin önüne getirilirken Evlat Acısı yaşayan rahmetlinin annesi Servet Özcan ve kız kardeşi Nilay Özcan, rahmetlin hayat arkadaşı Melek Özcan'ın gözyaşları ve ağıtları yürekleri dağladı, gözyaşları sel gibi aktı.  Dualar okundu haklar helal edildi. 
Daha sonra evinin yakınındaki Sefaköy Merkez Camisine getirilen rahmetlinin naaşı başında baba Barettin Özcan, dayısı Halim Güzel  gözyaşlarıyla taziyeleri kabul etti. Acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında Küçükçekmece belediye başkanı Kemal Çebi, belediye meclis üyeleri. Can atar sigorta yönetim kurulu başkanı Cemal atar yönetim kurulu üyesi Ömer  Atar, Seda Atar,  Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu Başkanı Mustafa Akbaba ile rahmetlinin mesai arkadaşları ve rahmetlinin yakın dostları akrabaları son veda da saflarda hazır bulundular. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Mahmut Çakır'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgâhı olan Sefaköy mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi.

 Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba rahmetli Niyazi Özcan'ın vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Başkan Mustafa Akbaba yayınladığı taziye mesajında "  15 yıllık dostumuz, arkadaşımız, yeri doldurulamaz  Niyazi Özcan kardeşimiz genç yaşta Hakka kavuştu. Güler yüzlülüğü ve adamlığıyla gönlümüzde taht kuran, Gönül adamı olan Rahmetlinin vefatı bizleri derinden üzerken kendisine Cenabı Allah'tan rahmet diliyorz geride bıraktığı kederli ailesine sabırlar niyaz ediyorum. Nur içinde yatsın" dedi.