Gönül adamı Mehmet Gündüz dualarla son yolculuğuna uğurlanırken gözyaşları sel oldu

AHA İSTANBUL -ÖZEL HABER GÖRÜNTÜLÜ HABER / Yakalandığı Amansız hastalık Mehmet Gündüz'ü hayattan kopardı, gündüz ailesini ve sevenleri Gözü Yaşlı geride bıraktı.

  ÖZEL HABER GÖRÜNTÜLÜ HABER Aslen Diyarbakır'lı olan 5 çocuk babası bir torun sahibi Mehmet Gündüz 60 yaşında hayata veda etti. Gündüz ailesi ve sevenleri ataları  Mehmet Gündüz'ün vedası ile yas tutarken rahmetlinin son vedasında gözyaşlarına sel oldu. 
Rahmetlinin çocukları Savaş, Ağit, Neval Hazal, Rojda Gündüz Kardeşler cami avlusunda taziyeleri gözyaşlarıyla kabul ederlerken, rahmetlinin 38 yıllık hayat arkadaşı Ayşe gündüz ise dostlarının tesellisi ile metanetini korudu. Kardeş Acısı yaşayan Sedriye, Zeliha, Songül, Sevim,  Aydın ve Hüseyin Gündüz Kardeşler musalla taşında yatan kardeşlerinin naaşı başında bir an olsun ayrılmayarak  gözyaşı ve dualarla veda ettiler.  Rahmetli Mehmet Gündüz'ün son vedasında onu yalnız bırakmayanlara arasında Güngören Esnaf ve sanayici iş adamları Dernek Başkan Vekili Mehmet Taşdemir, iş adamları Fatih Yıldızhan ve çocuklari Enver ve ihsan Yıldızhan Kardeşler, İlhan Kahar, Zafer Şen,  Ahmet Saldız, Engin Pınar, Yeni Aras, Resul İlhanlı ve Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba son yolculukta veda da dualarıyla hazır bulundular, gündüz ailesine acısına ortak oldular.
 Rahmetli Mehmet Gündüz Güngören Fetih Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna dualarla uğurlandı. İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Ahmet Özkarataşlıoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanarak ebedi istirahatgahı olan Arnavutköy Boğazköy  mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi. Defin sonrası taziyeler Diyarbakır Çüngüş Karakaya Köyü dernek merkezinde alınırken Dernek yönetimi de misafirleri ağırlamak için kazanlar kaynattılar. 
 Akbaba Haber Ajansı yönetim kurulu başkanı Mustafa Akbaba rahmetli Mehmet Gündüz için taziye mesajı yayınladı. Mustafa Akbaba taziye mesajında " Çok değerli büyüğümüz abimiz Mehmet Gündüz'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Haber Ajansı oluşumuz da bizleri mülk sahibi yapan Kalbimizdeki yeri doldurulamaz özel bir insandı. Haber Ajansı Diyarbakır'da da mülk aldığında ilk tebrik eden bizi kutlayan olmuştu.  Nur içinde yatsın. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağ olsun" dedi.