Gönül Adamı Erdinç Tamtürk'ün son vedasında göz yaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda eden Erdinç Tamtürk sevdiklerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ HABER 
Aslen Trabzon'lu olan 2 çocuk babası Erdinç Tamtürk kalbine yenik düştü, hayatını kaybetti.  Güngören'in en köklü ailerinden olan Mali Müşavir Erdinç Tamtürk için Haznedar Merkez camisinde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Rahmetlinin son vedasında sevenleri adeta Güngören'e akın ederken Haznedar Cami son zamanların en kalabalık  cenaze törenine damgasını vurdu. Kardeş acısı yaşıyan rahmetlinin kardeşleri Esin, Özcan ve Özer Tamtürk kardeşler ile rahmetlinin çocukları Tolunay, Feyza Tamtürk  musalla taşında yatan rahmetlinin naaşı başında taziyeleri gözyaşlarıyla  tek tek kabul ettiler. Rahmetlinin 27 yıllık hayat arkadaşı Gülsüm Tamtürk ise dostlarının teselli ile metanetini korudu. Evlat acısı yaşayan anne baba Emine ve Mustafa Tamtürk ise ilahi adelete inanarak evlatlarını dualarla son yolculuğuna uğurladılar. Mali Müşavir ve Muhasebeci olan rahmetli Erdinç Tamtürk için dostları ve meslektaşları seferber oldular. Caminin avlusuna sığmayan yollara taşan, acılı aileyi yanlız bırakmayanlar arasında Atasporları Konfederasyonu Genel başkanı Hacı Sürmeneli,İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Mali Müşavirler Oda Başkanı Erol Demirel ve bir çok yönetim kurulu Üyesi, Bağımsız Mali Müşavirler Derneği Başkanı Turgay Kanarya, Meslek Okulları Derneği Genel Başkanı Mustafa Akbaba, Güngören Trabzonlular dernek başkanı İbrahim Yılmaz, Haznedar İdman Ocağı Kulüp Başkan vekili Bozbey Pervaneli, Mali Müşavirlerden Selami Kılıç, Hüseyin Cavak,Mehmet Mutlu, Mustafa Mutlu, Eyüpcan Mutlu, iş adamı Erdoğan Yıldız ile ismini sayamadığımız çok sayıda katılımcı saflarda yerlerini aldılar. 
İBB Mezarlıklar müdürlüğü imamı Ahmet Özkarataşlıoğlu'nun kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetlinin ruhuna hediye edildi. Kılınan cenaze namazı sonrası Rahmetli Erdinç Tamtürk'ün naaşını kardeşleri omuzlarken belkide hayatlarının en ağır yükünü taşıdılar. Omuzlarda dualarla uğurlanan Erdinç Tamtürk  Yeni Ayazağa Mezarlığına defin edildi.