Gönül adamı Atilla Balaban'ın son vedasında gözyaşları sel oldu

AHA İSTANBUL - Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Gönül adamı olarak bilinen Atilla Balaban sevenlerinin duasıyla hakka uğurlandı.

Aslen Malatyalı olan Gönül adamı Atilla Balaban sevenlerinin gözyaşlarıyla Ebediyete uğurlandı.  Rahmetlinin naaşı yeni Bosna  Cemevinde kılınan cenaze namazıyla ebedi istirahatgahı olan Küçükçekmece Kanarya mezarlığına defnedildi. Cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Rahmetlinin hayat arkadaşı Fadime Balaban ve çocukları Özer ve Özlem Balaban Kardeşler Ata büyüklerin arkasında gözyaşlarına boğuldular. Kardeş Acısı yaşayan rahmetli Atilla Balaban'ın kardeşleri Muzaffer Akdeniz ve Cemal Balaban ise kardeş acısıyla metanetlerini korudular. Rahmetlinin sevenleri ve dostları son vedasında onu yalnız bırakmayarak saflarda yerini aldılar. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Utku Uzun tarafından kıldırılan Cenaze namazında haklar helal edilirken,  Semaya açılan ellerde edilen dualar rahmetin ruhuna hediye edildi. Cenaze namazı saflarında Malatya Akçadağ dernek başkanı Nazife Özdemir, Esenler belediye başkan danışmanı Burhan Kocaman, Yenibosna Cemevi dedesi Gazi Karababa ve ismini sayamadığımız çok sayıda rahmetlinin yakınları ve aile dostları saflarda yerini aldılar. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetli Kanarya'da bulunan aile kabristanına defnedildi. Defin esnasında rahmetlinin çocukları ve hayat arkadaşı atalarını toprağı vermenin üzüntüsünü gözyaşlarıyla yaşadılar. 

Rahmetli Atilla Balaban için Kim ne dedi? 

Malatya Akçadağlılar dernek başkanı Nazife Özdemir " Malatyamızın yetiştirdiği Ender insanlardan biri. Hayır işlerinde öncülük eden görev aldığı sivil toplum kuruluşlarının da adından sıkça söz ettiren, hoşgörülü bir isimdi. Dostluğu ve arkadaşlığı Üstün tutan yeri doldurulamayacak biriydi " 

 Esenler Belediye başkan danışmanı Burhan Kocaman' da " Gönül adamlığıyla iyilik meleği di. Herkesin sorunları ile ilgilenen her yönüyle dört dörtlük bir insandı."