Gençlerden Korktukları için Hayır Diyorlar

Aha / AK Parti Adapazarı İlçe Teşkilat binasının açılışında konuşan Bakan Müezzinoğlu, 'Gençlerimizden yarın yeni Recep Tayyip Erdoğan'lar çıkacak. Yeni Kemal Kılıçdaroğlu'ların çıkmasından korktukları için buna karşı çıkıyorlar.

Gençlerden korkuyorlar. Siyaset yapmak ister veya istemez; biz gençlerimize haklarını vermekle yükümlüyüz.” dedi.

Gün boyu Sakarya’da bir takım programlara katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu beraberindeki AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ile yeni binasına taşınan Adapazarı İlçe Teşkilatının açılışına katıldı. AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı binasının açılışında Bakan Müezzinoğlu ve İl Başkanı Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak ve partililer de hazır bulundu.

“Sonucu Millet Belirleyecek”

Açılış kurdelesini kesen Bakan Mehmet Müezzinoğlu, binada bulunan partililere hitap etti. Her türlü engellemelerle karşı referandumda sonucu milletin belirleyeceğine işaret eden Müezzinoğlu, “AK Parti kurulduğu günden bu yana olağanüstü tuzaklarla karşı karşıya geldi. Ama başta Sakaryalılar olmak üzere aziz milletimiz partimizi hep baş tacı etti. Partimizin kurucu genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da her zaman dik durdu ve bugünde dik durmaya devam ediyor. On bir kez girdiğimiz çeşitli seçimlerde milletimiz hep arkamızda durdu. On ikincisi için de 16 Nisan’da milletimizin karşısına çıkacağız. İnşallah milletimiz 16 Nisan referandumunda ‘Evet’ diyerek yine sonucu belirleyecektir.” diye konuştu.

“Gençlerden Korkuyorlar”

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Sakarya ziyaretinde yaptığı açıklamalara yanıt veren Bakan Müezzinoğlu, “Neymiş efendim? Seçilme yaşı 18’e inecekmiş ve milletvekillerinin çocukları 20 yaşında emekli olacakmış. SGK bu zatın yönetimi altında nasıl battı şimdi daha iyi anlıyorum. Öyle iki yılda emeklilik yok. Milletvekilleri de diğer vatandaşlarımız gibi emeklilik için yaşlarının dolmasını bekleyecek. 18-25 yaş aralığında bizim 8 milyon gencimiz var. Bu gençlerimize seçme hakkı verdiğimiz gibi seçilme hakkı da veriyoruz. Gençlerimizden yarın yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar çıkacak. Yeni Kemal Kılıçdaroğlu’ların çıkmasından korktukları için buna karşı çıkıyorlar. Gençlerden korkuyorlar. Siyaset yapmak ister veya istemez; biz gençlerimize haklarını vermekle yükümlüyüz.” dedi.

“Sakarya’dan 70 Üstü Oy Bekliyoruz”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamasının son kısmında, “Sakarya her zaman bizim arkamızda oldu. İl Başkanımızla pazarlık yaptık. Sakarya’dan %70’in üzerinde oy beklediğimizi söyledik. Kendisi de bunu kabul etti. Ben Sakarya’ya inanıyorum ve yapılacak halk oylaması sonrasında ödül vermek için yine geleceğim inşallah. Adapazarı İlçe Teşkilatımızın bu güzel mekanında güzel çalışmalar yapılmasını temenni ediyorum.  Aslan yattığı yerden, AK Partililer çalıştığı yerden belli olur.” ifadelerini kullandı.