Genç İş İnsanı Gazi Fırat'tan Kadın Kolları Kan Bağışına Destek

AHA ADIYAMAN - Türk Kızılay Adıyaman Şubesi'nin kan bağışında bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatına Genç iş İnsanı Mahmut Gazi Fırat'tan destek geldi.

Adıyaman Demokrasi parkında açılan, kan bağışı kampanyasına AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına kan bağışında bulunurken Kadın Kollarına Genç İş İnsanı Mahmut Gazi Fırat’ta arkadaşları ve dostları ile kan bağışında bulunarak destek verdi.

Kan bağışından sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Genç İş İnsanı Mahmut Gazi Fırat” AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından 81 ilde düzenlenen bu etkinliğin oldukça anlamlı buluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında bu süreç çok güzel bir şekilde yönetiliyor, kan bağışı bu süreçte daha ön plana çıktı.Bizde arkadaşlarımız ve dostlarımızla beraber Ak Parti Kadın Kollarımıza destek için bu noktada bizler üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek ve bir nebzede olsa sağlık çalışanlarımıza, kan bekleyen kardeşlerimize yardımcı olmak adına Kızılay çadırımızı ziyaret ederek kan bağışında bulunduk.Kadın Kollarımızın bu güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz. Her zaman her yerde söylendiği gibi bir “Bir Kan Bir Can Demek” sloganı çok önemli vatandaşlarımızın bu kampanyalara destek vermelerini bekliyoruz .”sözlerini ifade etti.



Editör: SERCAN SAKAR