Fuat Gül'ün istifasına MHP il başkanlığı, Suat Taştan'dan yalanlama geldi

AHA İSTANBUL - Ülkü camiasına yakın haber sitesinde Güngören Mhp ilçe başkanı istifa etti! haberine karşı İstanbul MHP il başkanlığından bu haber hem kınandı, hemde yalanlandı.

Güngören MHP ilçe başkanı Fuat Gül hakkındaki istifa haberi yalan çıktı. Bir haber sitesinde çıkan istifa etti haberine karşı MHP İstanbul il başkan yardımcısı 3. Bölge başkanı Suat Taştan sosyal medyada yayınladığı mesajla haberi yapan basın kuruluşunu yanlış haber yapmaktan kınarken, konuyla ilgili açıklama yaparak ilçe başkanı Fuat Gül'ün görevi başında olduğunu açıkladı. İL Başkan yardımcısı Suat Taştan yaptığı yazılı açıklamada "

Kamuoyuna Duyurulur

İstanbul’da dün ülkücü camianın seslerinden olduğu iddiasıyla yayın yapan bir haber sitesi 3.bölgede bulunan ilçe başkanlığımızın hakkında bilgi mahiyetinde doğru ve etik olmayan haber yapmıştır. Sayın ilçe başkanımız halihazırda görevindedir ve görevde olan ilçe başkanımızın yerine atama yapılması ahlaki olmadığı gibi ülkücü hukuk açısından da yakışıksız bir davranıştır.

Sözde ülkücü camianın sesi olan bu haber sitesine cennet mekan Başbuğ Alparslan Türkeş'in yol gösterici ilkesini hatırlatır, yalan ve tezvirata düşmemeleri için bu ilkeyi kendilerine yoldaş yapmalarını İvedilikle tavsiye ederiz;

"Türklük gurur ve şuuru İslam ahlak ve fazileti".



Başta Ülkücü Hareketin değerli mensupları olmak üzere kamuoyunu sürekli yalan haberlerle meşgul eden bu haber sitesini Ülkücü tavrımız gereği doğru haber yapmaya, yapamayacaklarsa da basın etiği gereği mesleklerini bırakmaya davet ediyoruz." dedi.