Fincan Takımı Tasarımları

AHA İSTANBUL - Fincan takımları her evde bulunan ve tüm modelleri ile çay ve kahve içmek için tercih edilen ürünlerdir.

Fincan Takımı Tasarımları

Fincan takımları her evde bulunan ve tüm modelleri ile çay ve kahve içmek için tercih edilen ürünlerdir. Fincan takımları genellikle alt tabakları ile birlikte set halinde tasarlanırlar. Fincan takımlarından özellikle kahve kültüründen gelen geleneksel motifler kullanılır. Özellikle fincan takımları porselenden yapılan sağlam ürünler ve tasarımlardır. Bunlardan en çok tercih edilen modeller Allison tekli veya birçok ürünlü çay ve fincan takımlarıdır.

Fincan Takımı Modelleri Nelerdir?

Fincan takımlarından bir diğer model de Burnice 4 lü kahve fincan takımıdır. Bu ürün isim olarak new bone china şeklindedir. Sade tasarımları ile renkli olarak üretilmişlerdir. Cerise kahve fincan takımı modelleri de Cerise kahve ve fincan takımlarıdır.  Briellen kahve fincan takımları da sade tasarımlar olup 4 lü şekilde set halinde tasarlanmıştır.

Fincan Takımı Modelleri İçerikleri Nelerdir?

Fincan takımlarından en sıra dışı olan modelde Bayonne süzgeçli kupa şeklinde olan modellerdir. Bu model pratik kullanım özelliğine sahip olup çay demlenip hem de çay içilme özelliği ile çift kullanım özellikli fincan takımlarıdır. Ayrıca bu süzgeçli kupaların cam kapağı ile birlikte ısıya dayanıklı ve ısıyı saatlerce koruyan teknik özellikleri vardır. Bir diğer kupa seti olan modeller de porselen olarak tasarlanan yıkanmaya uygun fincan takımlarıdır. Fincan takımı modelleri ayrıca çay fincan takımları şeklinde camdan üretilen takımlardır.

Sizler de kahveleriniz, çaylarınız, bitki çaylarınız için günlük veya özel günlerde kullanmak adına fincan takımı modelleri satın almak isterseniz https://www.madamecoco.com/kupa-fincan/ linkini ziyaret edebilirsiniz.