FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne operesyon 4 ilde, 7 göz altı

AHA MANİSA - Manisa İl emniyet müdürlüğü TEM şube 4 ilde yaptığı eş zamanlı operasyonda 7 kişi göz altıana alınırken örüte ait çok sayıda döküman ve para ele geçirildi.

Manisa Valiliği yapılan  FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü operasyonu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada  " İl Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün Güncel Yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında Turgutlu İlçe merkezli olmak üzere; 05.01.2021 günü Manisa, İzmir, Adana ve Aydın illerinde 7 adrese yapılan eş zamanlı operasyonda;

1)F.M. (Halen Örgütte Sorumlu Düzeyde Faaliyet Yürüten)

2)M.D. (Halen Örgütte Sorumlu Düzeyde Faaliyet Yürüten)

3)S.D. (Örgüte Müzahir Kurum Çalışanı)

4)S.Ö. (Örgütün Turgutlu da Bulunan Hücre Evinde Kalan)

5)A.Ö.K. (Örgütün Turgutlu da Bulunan Hücre Evinde Kalan)

6)S.İ.U. (Örgütün Turgutlu da Bulunan Hücre Evinde Kalan)

7)E.A. (Örgütün Turgutlu da Bulunan Hücre Evinde Kalan), yakalanarak FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne ait çok sayıda doküman, dijital materyal ve 40.000 Amerikan Doları ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar sevk edildikleri Adli Makamlarca 2 şahıs Savcılıktan Serbest bırakılmış, 2 şahıs Adli Kontrol Şartıyla Serbest bırakılmış, 3 şahıs tutuklanmıştır.

Manisa Halkının huzur ve güvenliği için Manisa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlularla mücadelemiz aralıksız devam edecektir." denildi. 

Haber: Kubilay Şenbay