Fatma Muş'un vefatı Bakan Mehmet Muş'u ve ailesini yasa boğdu

AHA TRABZON - Bir asırlık ömrü geride bırakan Ticaret bakanı Dr. Mehmet Muş'un da babaannesi olan Fatma Muş 90 yaşında sevenlerini gözü yaşlı geride bırakarak hakka yürüdü.

Aslen Trabzon'lu olan, Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş'un da babaannesi olan  Fatma Muş 90 yıllık ömrü geride bırakarak hakka yürüdü. Rahmetli Fatma Muş için memeketi Köprubaşı, Beşköy'de cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni öncesi Rahmetlinin oğlu İsmail Muş ve torunu Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş taziyeleri kabul ederken kılınan cenaze namazında haklar helal edildi, semaya kalkan ellerde edilen dualarda rahmetlinin ruhuna gönderildi. Muş ailesinin acısına ortak olup cenaze namazı saflarında Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, Vali İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile ilçe belediye başkanları ile İstanbul Güngören'de iş adamı aile dostu Tahir Çebi ile ismini sayamadığımız çok sayıda yakın akrabalar ve komşular katıldı. Rahmetli Fatma Muş,   kılınan cenaze namazı sonrası Beşköy mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi. 

İSTESOB  İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Faik Yılmaz Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ve ailesinin acısına yayınladığı taziye  mesajıyla ortak oldu. Başkan Faik Yılmaz  yayınladığı taziye mesajında " Ticaret Bakanımız Dr. Mehmet Muş  ve ailesinin,  aile büyükleri olan  Fatma Muş'un vefat haberi bizleri derinden üzdü. Rahmetli Fatma Muş'un çıktığı bu Mukaddes yolculuğunda, Cenabı Allah'tan rahmet dilerken, geride bıraktığı kederli ailesine de başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" dedi. 

 GÜNESİAD Güngören Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Doğan'da yayınladığı mesajda " Ticaret bakanımız Dr. Mehmet Muş'un babannesi Fatma Muş'un vefatı bizleri derinden üzmüştür. Rahmetli Fatma Muş'a Allah'tan rahmet diliyor, bakanımız Dr. Mehmet Muş nezdinde ailesine ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum" dedi.