Fatma Çatalkaya dualarla son yolculuğuna uğurlandı

AHA İSTANBUL - Bir asırlık ömrü geride bırakan Fatma Çatalkaya sevdiklerinin dualarıyla ebedi yolculuğuna uğurlandı

ÖZEL GÖRÜNTÜLÜ HABER

Aslen Malatyalı olan 7 çocuk annesi 18 torun sahibi Fatma Çatalkaya bir asırlık ömrü geride bırakarak 89 yaşında hayata veda etti. Küçükçekmece Malatyalılar Dernek başkan yardımcısı Metin Çatalkaya ve Güngören birleşik Esnaf Odaları yönetim kurulu üyesi Atilla çatalkaya'nın da Anneleri olan rahmetli Fatma Çatalkaya için Bahçelievler Ulu Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazı ile Hakk'a uğurlandı. Rahmetlinin çocukları Metin, Düriye Vahap, Nadiriye, Türkan, Hanım ve Atilla Çatalkaya cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri tek tek kabul ettiler. Kardeş Acısı yaşayan rahmetlinin kardeşi İsmet Arslan ise Son Veda da yerini aldı. Acılı aileyi yalnız bırakmayanlar arasında rahmetlinin son vedasında Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Sami Yaşar Bölükbaşı, Pütürge dernekler Federasyonu kurucu başkanı Cihan Akköse, Küçükçekmece Malatyalılar Dernek Başkanı Mustafa Karakaş,  Güngören Malatyalılar dernek başkanı Dursun Kaplan, Güngören Birleşik Esnaf Odaları başkan vekili İsmail Gökçe ve yönetim kurulu, Ensar restaurantları yönetim kurulu başkanı İskender Merde, Malatya sivil toplum örgütler Birliği eski başkan yardımcısı Halim Bölükbaşı, emekli emniyet mensubu Bedrettin Aziret, Güngören inşaatçılar dernek başkanı Fikret Turan ve yöneticileri  Emin Ali Turan, Burak Taşkıran, iş adamı Ramazan Akköse, Akpınar Köyü dernek başkanı Hüseyin Beyaz ve ismini sayamadığımız çok sayıda aile dostu sivil toplum kuruluş temsilcileri Son Veda da hazır bulundular. 

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü imamı Mustafa Yıldızhan'ın kıldırdığı cenaze namazında haklar helal edilirken Sema'ya açılan ellerde edilen dualar rahmetinin ruhuna hediye edildi. Kırılan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı omuzlarda dualarla uğurlanırken rahmetlinin oğlu Atilla Çatalkaya Belki de hayatının en ağır yükünü taşıdı. Rahmetlinin naaşı Kanarya'da bulunan aile kabristanına defnedildi. Defin sonrası taziyeler Bahçelievler'de bulunan Konaklar Derneği'nde alındı.

İstanbul Esnaf Odaları Birlik başkanı ve Güngören birleşik esnaf odalar başkanı Faik Yılmaz yönetim kurulu üyesi  Atilla Çatalkaya'nın annesinin vefatı Dolayısıyla taziye mesajı yayınladı. Başkan Faik Yılmaz yayınladığı taziye mesajında " Güngören birleşik Esnaf Odası Yönetim Kurulu üyemiz Atilla Çatalkaya'nın annesinin vefatı haberi bizi derinden üzmüştür. Rahmetli Fatma Çatalkaya'ya Allah'tan rahmet Geride kalan ailesine sabırlar niyaz ediyorum" dedi.