Fatih Dünemez 29. komitede" Ben de adayım" dedi

İTO İstanbul Ticaret Odası seçimlerine günler sayılırken Tümkiad derneğinden Fatih Dünemez 29. Mühendislik komitesinde meclis üyeliğine aday olduğunu açıkladı.

420 bin üyesi olan İTO , seçimlere hazırlanırken adaylarda tek tek belirli olmaya başladı. İTO İstanbul Ticaret Odası  seçimlerinin gerçekleştirileceği tarihde, adaylar seçim heyecanını yaşarken üyelerede ulaşarak oy toplama yarışı da başladı. Kıbrıs sağlık ve toplum bilimleri Üniversitesi rektör danışmanı olan Fatih Dünemez yapılacak seçimlerde 29. komite de meclis üyesi adayı olarak seçimlere giriyor. Türkiye kalkınma iş adamları ve Girişimciler Derneği bünyesinde seçime katılan Fatih Dünemeez seçim çalışmalarına start verdi. 

Fatih Dünemez kimdir?

Aslen Niğdeli olan 1983 doğumlu iş adamı Fatih Dünemez KKTC'de bulunan Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesinde rektör danışmanı olarak görevine başladı.  Fatih Dünemez, Padişah Plastik işletme sahibi olup, Artı Okullarınını ortaklarından birsidir. Evli ve 3 çocuk sahibi olan Fatih Dünemez, ulusal ve uluslararası kabul gören kalite standartlarına uygun olarak verdikleri eğitimle, üstün nitelikli, değişime ve gelişime açık, mesleki etik değerlere bağlı, liderlik vasıflarına sahip, toplumun ihtiyaçlarını gözeten ve üretime dönüştüren bireyler yetiştiren Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesine rektör danışmanı olarak görev yapmakta.