Farklı İlçelerde Aynı Kalitede Hizmet

Hastanelerde sunulan imkânlar birbirinden çok farklı düzeylerde olabildiğinden insanlar sürekli olarak hastaneleri birbiri ile karşılaştırıyorlar.

Farklı İlçelerde Aynı Kalitede Hizmet

Hastanelerde sunulan imkânlar birbirinden çok farklı düzeylerde olabildiğinden insanlar sürekli olarak hastaneleri birbiri ile karşılaştırıyorlar.

Bu durum göz hastaneleri için de geçerli olurken bazı özel göz hastanelerinin farklı şubelerinde dahi kalite farkları ortaya çıkabiliyor. Yalnızca profesyonel olarak bu hizmeti veren ve tüm hastalarına eşit yaklaşan hastanelerde sorun ile karşı karşıya kalınmıyor. Batıgöz Hastanesi bu konuda son derece hassas davranırken hastalarının tedaviden tamamen memnun kalması için çaba sarf ediyor. Üsküdar göz hastanesi için arayışta olan kişiler, ilçede yer alan şubeye gittiklerinde en üst düzeyde kalite ile karşılaşıyorlar. Bunun yanı sıra Acıbadem göz hastanesi için talebi olan kişiler Batıgöz Hastanesi’nin burada yer alan şubesinde de aynı kalitede hizmeti alabiliyor.

Hayat Kalitesini Arttıran Lazer Göz Çizdirme İşlemi

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi İstanbul’da da göz hastanelere giden kişilerin büyük bir çoğunluğu gözlerinde uzağı ya da yakını görememe problemi yaşaması sebebiyle bu ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Gözlük ya da lens kullanımı en yaygın seçenek olsa da belirli bir yaştan sonra uygulanabilen lazer göz çizdirme işlemi ile birlikte sorunlar ortadan kalkıyor. Hayatları boyunca gözlük ya da lens kullanan kişiler hastaneye gelip başvurularını yaptıktan sonra belirli testler uygulanarak hastaların bu tedavi yöntemine uygun olup olmadığına karar veriliyor. Sonrasında da hastalar hiçbir sorun yaşamadan Batıgöz Hastanesi bünyesinde lazer göz çizdirme tedavisini olabiliyorlar. Tedavinin sonunda gözlük ya da lens kullanmak zorunda kalmayan kişilerin hayat kalitesi de ciddi anlamda artmış oluyor.

Kısa Sürede Lazer Göz Ameliyatı Randevusu

Gözlerinde miyop ya da hipermetrop gibi rahatsızlıkları bulunan kişiler lazer göz ameliyatı için gerekli şartları sağlıyorsa olabilecek en kısa sürede bu operasyonu geçirmek istiyorlar. Bunun için imkanlarını en iyi şekilde kullanan ve sistemli bir şekilde çalışan hastanelerin tercih edilmesi gerekiyor. Lazer göz ameliyatı olacak hastalarına çok büyük bir özen gösteren Batıgöz Hastanesi bu konuda gerekli tüm adımların kısa süre içerisinde atılmasını sağlıyor. İlk olarak hastanenin resmi internet sitesi batigoz.com adresi üzerinden online randevu alınırken çok yakın bir tarihe randevular veriliyor. Sonrasında hastalar, doktorları ile görüşerek ameliyat için tarih alıp ameliyatlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

Ameliyat Sonrası Kontrollerin Eksiksiz Yapılması

Göz ameliyatlarında operasyon ne kadar önemliyse operasyonların sonrasındaki kontrollerin yapıldığı dönem de o seviyede önem arz ediyor. Batıgöz Hastanesi, uzman kadrosu ile hizmet verirken hastalarının hem operasyon öncesinde hem de operasyon sonrasında gerekli tüm hizmetleri aldığından emin oluyor. Operasyonun öncesinde hastalar tüm açıdan operasyona hazır hale getiriliyor ve son derece başarılı bir operasyon geçiriyorlar.

Operasyonların sonrasındaki dönemde de aynı özen ve dikkat doktorlar tarafından sunulmaya devam ediyor. Yapılan ameliyatın istenen düzeyde etki gösterip göstermediği kontrol edilirken bu süreçte oluşması muhtemel olarak olumsuz durumlar için hastalar uyarılıyor. Yapılan uyarılara uyan hastalar herhangi bir sorun yaşamazken en ufak bir sorunda hastanenin kendilerine en yakın şubesine gelerek kontrollerini gerçekleştirme imkanı buluyorlar. Ameliyat sonrasında yaşanan süreçte kullanmaları gereken ilaçlar ve belirli bir süre yaşantılarını bu ameliyata göre düzenlemelerinin gerekliliği en iyi şekilde hastalara aktarılıyor.  Tüm işlemler için online randevu almak isterseniz www.batigoz.com adresini ziyaret edebilirsiniz.