Eviniz Hırsızlara Karşı Ne Kadar Güvenli

Desi alarm sistemleri ve BT Elektronik sistemleri ortaklığında yapılan çalışmalar kapsamında ortaya çıkan alarm sistemi evinizin yeni koruyucusu olacak

 

İstanbul Bahçelievler'de BT elektronik dükkanı ortakları Muhammet Resuloğlu ve İsmail Çolak, Desi alarm sistemleri iş birliğiyle geliştirdikleri çelik kapı alarm sistemi ilgi odağı olacak.

Çelik kapı alarm sisteminin en güzel yanı kapınıza hiçbir zarar vermeden kurulabilir olması. Cihazın diğer bir özelliği ise kablo sisteminin kullanlımaması. Cihaz içerisine yerleştirilen pil sayesinde sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Proje sorumlusu İsmail Çolak, alarm sisteminin çok basit bir sistemle çalıştığını, cihazın kapıya kilit şeklinde takıldığını belirtti.

Proje sorumlusu İsmail Çolak açıklamalarına devam ederken, ''Alarm sistemini kapı kilidinize taktığınız zaman kilit ve alarm sistemi entegreli olarak çalışacaktır. Kapınızı 3 defa kilitlediğiniz zaman alarm otomatik olarak devreye girecektir. Alarm devreye girdikten sonra kapınıza herhangi bir darbe veya zorlama olması durumunda alarm 90 desibel ses ile çalmaya başlayacaktır. Bu sayede hırsızlar müdahale edemeden kaçmak zorunda kalacaklar'' şeklinde konuştu. İsmail Çolak kapı alarm sistemi üzerindeki çalışmalarına devam ettiğini, projeyi geliştirerek daha da kullanışı hale getirmee çalıştığını söyledi.

Kumandaya Şifreye Gerek Yok

Porje hakkındaki görüşlerini belirten BT Elektronik finans müdürü Muhammet Resuloğlu ise yaptığı bilgilendirmede, '' Projenin en büyük özelliği basit olması. Yaşlı ve çocuklar için çok kullanışlı. Alarmı devreye sokma ve devreden çıkarmak için sadece anahtar kullanmaları yeterli. Artık evdeki herkese bir kumanda veye bir şifreye vermeye gerek yok'' ifadelerini kullandı.

Çözüm odaklı, kamera, ses ve güvenlik sistemleri ile çalışmalar yapan BT Elektronik sistemleri; Soğanlı Mahallesi, Göktuğ Sokak, No:33 Bahçelievler İstanbul'da hizmet vermektedir.