ESENYURT'TA YENİ BİR YAŞAM MERKEZİ

AHA İSTANBUL- HEP İstanbul ''Hayatımın Evi Projesi''nin temel atma töreni Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Levent Hasan Özen, Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili ve Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel'in katılımıyla gerçekleşti.

Törende Tekfen Grup Şirketler Başkanı Osman Birgili ‘’1424 konuttan oluşan ve 500 milyon lirayı aşan proje değerine sahip HEP İstanbul’un hızla gelişen ve geliştikçe değeri artan Esenyurt’a büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi.  Birgili sözlerine şu şekilde devam etti ; “Hep İstanbul’un yapım aşamasında sağlayacağı istihdam, tamamlandığında 5000’e yakın insana ev sahipliği yapacak olması bizim için büyük bir sevinç ve gurur kaynağı ‘’ diyerek sözlerini bitirdi.

Projenin yüzde 45’i satıldı

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen ve Esenyurt-Beylikdüzü-Avcılar bölgelerinin kesişiminde yer alan Hep İstanbul 11 blokta 1424 daireden oluşarak 500 milyon TL’lik değeriyle bir başarıya imza attı. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel ‘’ Çevreye duyarlı, sürdürülebilir, kaliteli ve insana değer veren yaşam alanları üretme anlayışımız HEP İstanbul projemiz ile devam ediyor. “Hep” ismi hem hep istediğimiz, hep beklediğimiz’’ bir yaşamı tarif etmesi, hem de “hayatımın evi projesi’’ ifadesini oluşturmasıyla bu yeni yaşam anlayışının adını oluşturdu. Projenin yüzde 45’inin şimdiden satılması bize duyulan güvenin somut göstergesidir” dedi.

Egesel’in konuşmasının ardından söz alan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şunları söyledi;

 “Avrupa’nın en kaliteli termal suyu Esenyurt’ta”

HEP İstanbul projesinin temel atma töreninde konuşan Başkan Kadıoğlu şunları söyledi; “Tekfen Emlak Geliştirme firmasının bu projesini Esenyurt ’ta yapmasından bizler de memnunuz. Temelini atacağımız bu projenin İlçemize değer katacağını umuyorum. İlçemizde Avrupa’nın en kaliteli termal suyu var ve bu termal su kaynağından tüm Esenyurtlu hemşerilerimiz yararlanacaktır. Bu proje ilçemize yapılacak olan metro istasyonuna da çok yakındır. Projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Kadıoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci projenin Esenyurt’a hayırlı olmasını dilerken sözlerine şöyle devam etti; “Tekfen firması ulusal bazda ve uluslar arası alanda çok büyük başarılara imza atmış bir firmadır. HEP İstanbul projesinin de Esenyurt ’un hızlı gidişatına hız katacağını düşünüyorum ve temelini atacağımız bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

 

HABER- AHA