Esenler meydanına namağlup Pütürge spor damgasını vurdu

AHA İSTANBUL - Grubunda namağlup şampiyon olan Pötürge Spor İstanbul Esenler Ramazan etkinlik alanında şampiyonluğu ilan etti.

Amatör ligde top koşturan pütürgespor son oynadığı karşılaşmada İnönü Üniversitesi'ne yenerek şampiyonluğunu ilan etti. Bal ligine çıkan pütürgespor İstanbul Esenler meydanında kurulan ve Ramazan etkinlik alanınada şampiyonluk damgasını vurdu. Malatya standinda  açılan pankartlarla şampiyonluğunu İstanbul'a da ilan etti. Pötürge spor ana sponsorlarından Kavaklıdere Rıka Dernek Başkanı Hasan Arıkboğa yaptığı açıklamada " Kubbedağı Lokantası ile ortak sponsorluğumuzda formamızla nagmalup şampiyon olan Pötürge spora başarılar diliyorum. Bal Ligi'nde de her zaman yanında olacağız." dedi. Mastöb saymanın Yusuf Canbay'da şampiyonluk mutluluğunu dile getirirken " Pütürgespor 1985 yılında kurulmuş olan daha önceki dönemlerde 3. ligde top koşturmuş başarılı bir kulüptür. Hak ettiği yere tekrar geleceğine canı gönülden inanıyorum.  Futbol emek isteyen para isteyen ekonomik olarak iyi olması gereken bir yerdir. Pütürgelilerin kulübüne sahip çıkmasını istiyoruz"dedi. 

Alihan dernek başkanı Kasım Göktürk''e konuşmasında "Pütürge Belediye başkanlığımızın başarılı çalışmalarından sonra kulübede sahip çıkmasıyla pütürgespor çok kısa bir zamanda kendini toparlayarak başarılara imza attı. " Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat'a teşekkür etti. Marmara derebeyleri taraftarlar Dernek Başkanı Mehmet Temur ise "Pütürgespor  Amatör liginde çok başarılara imza attı İyi oynadı. Amatör ligden bal ligine çıktı. Kendilerine bal Ligi'nde başarılar dilerim"dedi. 

Ramazan etkinlik alanında Avrupa Mastöb yönetim kurulu üyesi Bayram Kollu, Dr Metin Gökduman ve ismini sayamadığımız çok sayıda misafir bu özel alanda bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.