Erkek Bileklik Gümüş Modelleri

Kadınlar için olduğu kadar erkekler için de sağlıklı, son modaya uygun ve oldukça şık tasarımlara sahip takıları takmak önem arz ediyor.

Burada en çok tercih edilen tasarımlar arasında ise erkek bileklik gümüş modelleri yer alıyor. Kullanımı oldukça şık olan ve tasarımları uzun yıllar boyunca kullanılmakta olan bileklik modelleri tamamen erkeklere özel tasarımlar taşımaya da devam ediyor.

Erkek Bileklik Gümüş Modellerinde Fiyatlar

Erkek bileklik gümüş modellerinde yer alan fiyatlar ise tasarımlara ve üzerlerinde yer alan ekstra boncuk, pul ve payet gibi işlemelere göre değişkenlik gösterebilir. Erkeklerin bilek oranlarına göre standart şekilde ayarlanan bu bileklik modelleri aynı zamanda bileklerin büyüklüğüne göre de değiştirilebilir.

Erkek Bileklik Gümüş Modellerinde Renkler

Erkek bileklik gümüş modellerinde daha çok tek renk silver ve gold tonlar tercih edilse de, renkli içeriklere sahip olan modeller de mevcuttur. Sizler de hediye olarak ya da kendinize almak istediğinizde https://www.tekbirsilver.com/gumus-erkek-bileklik-modelleri adresini ziyaret edebilir ve tüm modelleri inceleyerek temin edebilirsiniz.