Erenler İlçe Protokolü İftarda Buluştu

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı İftar Programında Muhtarlar, Meclis Üyeleri ve Bürokratlar bir araya geldi.

Seçkin Hotelde verilen iftar yemeğine, Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Erenler İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepetaş, Erenler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Özden, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk, Erenler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahid Uygar, Erenler Belediyesi Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve kurum müdürleri katıldı.
Başkan Öztürk’ten Teşekkür
Ev sahibi Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk yapmış olduğu selamlama konuşmasında davetlerine icabet eden misafirlerine teşekkür ederek, “Erenler ailesi olarak büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi hiçbirzaman bozmasın. Mübarek Ramazan ayının Ülkemize ve İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu akşamki iftar programımız ile gecikmelide olsa yeni seçilmiş muhtarlarımızı, meclis üyelerimizi ve ilçemizin değerli bürokratlarını bir araya getirmek istedik” dedi.
 
Kentsel Dönüşüm’ün acilen bitirilmesini istiyoruz
Selamlama konuşması sonrası Belediye olarak Erenlerde yapılan ve yapılması düşünülen hizmetler hakkında misafirlerini bilgilendiren Başkan Öztürk, Sakarya’nın gelmiş geçmiş en büyük projesi olan Kentsel Dönüşüm Projesi gelişmeleri hakkında bilgiler verdi.
Öztürk, “Kentsel Dönüşümün ihale sürecinde ihaleyi belediye olarak bizim yapmamız durumunda olumlu bir karar çıkarsa ilk etap konutlarla alakalı inşaatlar için Eylül veya en geç Ekim ayı gibi kazmayı vurmaya başlayacağız. Bakanlıkta, Sakarya’da önemli noktada ve önemli ölçüde başlattığımız kentsel dönüşüm projemizde kararlığımızı gördü. Türkiye’de sadece beş noktada Erzurum, Samsun Kütahya, Van, ve ilçe olarak sadece Erenler olmak üzere böyle bir karar alındı. İşler yolunda gidiyor. Kentsel Dönüşümde durmak yok. Hiç başımız ağrımadanda bu işi yapabilirdik ama biran önce bitmesi için, Sakarya’nın da ana girişinde bulunmamız hasabiyle bunun acilen bitirilmesini istiyoruz. Onun için bizde her türlü riski aldık. Sonuçta Sakaryamızı Erenlerimizi yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacındayız” dedi.