Enver Kiraz, Zülfükar Kaleli, Haluk Cömeroğlu Yedekçi ailesinin baba acısına ortak oldular

AHA MALATYA - İstanbul'da dualarla uğurlanan rahmetli Turgut Yedekci'nin naaşı memleketi Arapgir'de dualarla toprağa verildi.

Yakalandığı Amansız hastalığa yenik düşen Turgut Yedekci için İstanbul'da cenaze töreni düzenlenmiş dualarla memleketi Malatya'ya uğurlanmıştı. Rahmetli Turgut Yedekci için memleketi Malatya Arapgir'de bir kez daha cenaze namazı kılındı . Hacı Osman Camisi'nde öğle namazı sonrası  kılınan cenaze namazı ile rahmetli Turgut Yedekci toprağa verildi. Cenaze namazında saflarda  CHP Malatya  İl Başkanı Enver Kiraz,  CHP Kale  ilçe başkanı Zülfükar Kaleli ve çok sayıda ilçe baskanları ile  ismini sayamadığımız siyasiler ve aile dostları son vedada  saflarda yerlerini aldılar. Rahmetlinin kızı Milletvekili Gülay Yedekci ve kardeşleri ile rahmetlinin kardeşi  CHP Arapgir ilçe başkanı Muharrem Yedekci acılarını paylaşan dostlarının taziyelerini kabul ettiler.  Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'da  cenaze dolayısıyla Arapgir'e gelen tüm heyeti bizzat karşılayarak taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazı sonrası rahmetlinin naaşı dualarla uğurlanarak aile kabristianına defnedildi. 
 CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz cenaze namazı sonrası yayınladığı mesajda " Önceki dönem milletvekillerimizden Gülay Yedekçi'nin babası aynı zamanda Arapgir İlçe Başkanımız Muharrem Yedekçi'nin abisi Turgut Yedekçi'yi Arapgir'de son yolculuğuna uğurladık" derken,
CHP Kale ilçe başkanı Zülfikar Kaleli ise yayınladığı taziye mesajında " Turgut Yedekci'nin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Kendisine Allah'tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi.