Elbise Mayo

Bikini ya da mayo yerine elbise mayo kullanmaya ne dersiniz?

Bikini ya da mayo yerine elbise mayo kullanmaya ne dersiniz? Tutishop tarafından Pierre Cardin marka ürünler satışa sunulmaktadır. Elbise mayo modelleri her tarzdan ve kilodan kadına uyum sağlamaktadır. Straplez elbise mayolar oldukça şık durmakla birlikte bazı modellerde bulunan korse özelliği sayesinde daha fit bir görüntü elde edebilirsiniz.

Ayrıca ince ve kalın askılı modeller de pek çok kadın tarafından tercih edilmektedir. İnce askılı modellerin boyundan bağlamalı oluşu göze çarpmaktadır. Ayrıca ön ortası bağlamalı modellerin de göğüs kısmını toparladığı görülmektedir. 38 bedenden 48 bedene kadar elbise mayo bulunmaktadır. Kırmızı, siyah, saks mavisi, lacivert gibi düz renklerin yanı sıra desenli modeller de bulunmaktadır. Şayt kilo probleminiz yoksa desenli modelleri de tercih edebilirsiniz.

Elbise mayo modelleri kilo problemi ya da vücutlarında çeşitli problemleri olan kadınlar için idealdir. Ayrıca ürün seçimi yaparken ten renginizi de pas geçmemenizi tavsiye ediyoruz. https://www.tutishop.com.tr/elbise-mayo bağlantısı üzerinden elbise mayo modellerini inceleyebilirsiniz. Kendi bedeninizi tercih ederek beğendiğiniz ürünü sepetinize ekleyebilirsiniz.